• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

PC husker Neestrup-jobsamtale: Det svarede han

Foto: Getty Images

Der var ingen tvivl i Jacob Neestrups svar, da han fik et afgørende spørgsmål.

Af Oliver Okstrøm

Der var ikke meget, der pegede mod et nyt mesterskab for FC København i efteråret, hvor der i den grad var problemer med at finde melodien. Alligevel endte det med guld igen til hovedstadsklubben efter, at man skiftede ud på cheftrænerposten og forfremmede Jacob Neestrup.

Ved ansættelsessamtalen husker FCK-sportsdirektør Peter Christiansen godt, hvordan det gik. Det fortæller han om i et interview med TV 2 Sporten.

- Der var ikke så mange slinger valsen. Jeg spurgte ham til ansættelsessamtalen, om han kunne vinde pokalturneringen og gøre os til danske mestre, selvom vi havde et efterslæb, siger han og fortsætter:

- Det svarede han klart og rungende ja til. Det har han bare leveret på. Dygtig fyr, lyder det fra FCK-sportsdirektøren.

Han husker desuden tlbage på, at man præsenterede ham som top-træner, og det synes 'PC' nu, at Neestrup har bevidst, at han er, når det både bliver til det danske mesterskab og pokaltitlen i samme sæson, som tilmed var den første som cheftræner for FCK.

Endelig bliver det betegnet som en lettelse, at man lykkedes med at indhente det tabte, og at det har været en vild sæson, fordi de spillede Champions League i efteråret og lavede et trænerskift.

Neestrup fik endvidere selv fyret en vindertale af, da triumfen skulle fejres. Det kan ses i toppen af artiklen.

Endelig er der også en opfordring til, at Peter Christansen nu skal ramme plet med transfers. Læs mere om det her.