• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Pernille Vermund vil have flere tilskuere: Det her er fuldstændig vanvittigt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Pernille Vermund var på plads i Parken søndag aften, og Nye Borgerliges leder er en klar fortaler for, at der lukkes flere tilskuere ind til kampene i dansk fodbold.

Af Ole Hoffskov

FC København havde søndag inviteret politikerne på Christiansborg inden for i Parken, så de ved selvsyn kunne konstatere, hvordan retningslinjerne er i forbindelse med en fodboldkamp. FCK håber ligesom Divisionsforeningen og alle øvrige Superliga-klubber, at der bliver lempet på de nuværende restriktioner, som betyder, at kun 500 personer må blive lukket ind til kampene.

Otte politikere havde takket ja til FC Københavns invitation, og de repræsenterede alle et borgerligt parti. Én af de besøgende var Pernille Vermund, der er leder af Nye Borgerlige, og hun er stor fortaler for, at der bliver givet grønt lys til at lukke flere tilskuere ind.

Læs også:Ny back starter i Brøndby IF: Kaster ham ikke ind, før vi er helt trygge

- For mig er det fuldstændig vanvittigt, det man har gang i. Vi ved, at der ikke har været smittespredning på stadion, efter man har genåbnet med de restriktioner, der har været. Når jeg ser rundt her, er det jo ganske, ganske bedrøveligt. Det her er alt andet end logisk, siger Pernille Vermund til TV3 Sport.

Kasper Sand Kjær, der er kulturordfører hos Socialdemokratiet, fastslog i weekenden i et interview med BT, at han ikke mener, det vil være forsvarligt at lukke flere tilskuere ind til fodboldkampe.

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - Randers FC

- Jeg synes, der er to ting, der er vigtige at sige i forhold til fodboldklubberne. De har jo vist tidligere, at de kan gøre det forsvarligt og ansvarligt, og derfor er de i en frustrerende situation lige nu, siger han og fortsætter:

- Det eneste, de kan gøre, er at vente på, at smittetallene når et niveau, hvor vi finder det forsvarligt at åbne op. Og så har vi jo lavet forskellige kompensationsordninger, der er målrettet dem, der er afhængige af store arrangementer, lød det fra Kasper Sand Kjær.

Du kan se hele indslaget med Pernille Vermund i videoen i toppen af artiklen - her forholder også Venstres sundhedsordfører Martin Geertsen sig til tilskuerrestriktionerne. 

Læs også:Riddersholm om guldfugl: Har kvaliteterne til at nå langt

Læs også:Brøndby-kaptajn: Vi var ikke dygtige nok

Læs også:Ny Lyngby-back vil genfinde målformen

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus