Efter hård kritik: Brøndby Stadion får nyt græs
2016-02-23 10:12
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

I et stort interview med Jyllands-Posten taler Peter Madsen om sine perioder i Brøndby.

Peter Madsen er en markant figur i Brøndbys historie. Den nu 38-årige tidligere fodboldspiller var i starten af nullerne en kæmpe profil i klubben, men da han efter et udlandsophold kom tilbage til klubben i 2007, fungerede det hverken for Madsen eller Brøndby. I et stort interview med Jyllands-Posten fortæller han blandt andet om sin anden periode i klubben. 

Det var en hård periode for Brøndby, der var ramt af finansielle problemer og dårlige sportslige resultater under skiftende ledelse.

- Den ånd og fællesskab, jeg tidligere havde oplevet, var helt væk. Det overraskede mig, at klubbens problemer var så store. Der manglede struktur, jeg nåede at tale med mange direktører på de fem år, og vi skiftede træner flere gange. Langsomt blev klubben mere eller mindre skilt fra hinanden, fortæller Peter Madsen til Jyllands-Posten. 

Peter Madsen fik en ærgerlig afslutning i Brøndby som bænkevarmer - og så var han involveret i sagen om feriepenge, hvor det kom frem, at Brøndby skyldte ham mange penge. Det har givet ham et lidt blakket ry i visse Brøndby-kredse.

- På et tidspunkt blev det lagt ud, som om der var nogle spillere, der ville gøre enden på Brøndby. Nogle klubfolk var ikke begejstret over vores reaktion, men jeg ved, at mange af mine kollegaer er glade for, at reglerne nu bliver fulgt, og at kontrakterne er blevet mere transparente, siger Peter Madsen. 

Peter Madsen har efter karrierens afslutning været træner i BSV, men arbejder i dag som byggerådgiver. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO