Pokal-chok: Brøndby IF sendes ud af 1. divisionshold

På et mål i den forlængede spilletid røg Brøndby ud af pokalturneringen med et 1-2-nederlag til Fremad Amager.

Fremad Amager er klar til kvartfinalerne i den danske pokalturnering i fodbold.

Torsdag sendte 1.-divisionsholdet Brøndby ud med en sensationel sejr på 2-1. Et mål af Samson Iyede få minutter inde i den forlængede spilletid blev afgørende.

Selv om de var underdogs, så var det Fremad Amager, der åbnede målscoringen cirka midtvejs i første halvleg.

Det skete på imponerende vis, da Emmanuel Toku et godt stykket udenfor feltet lagde bolden til rette ved venstrefoden og bankede den i nettet med et skud, der tog fusen på Brøndby-keeper Marvin Schwäbe.

Tyskeren troede tilsyneladende, den ville gå forbi og kastede sig slet ikke.

Brøndby endte dog med at kaste en spand kold vand i hovedet på hjemmeholdet lige før pausen.

Efter et hjørnespark var Mikael Uhre på pletten i feltet, da han hamrede bolden op i nettaget efter en smule tilfældigt spil.

I anden halvleg så Brøndby ud til at tage over. Især i slutfasen pressede gæsterne på, men ind kom bolden altså ikke. Så skulle der forlænget spilletid til for at finde en vinder.

Her slog Fremad Amager hurtigt til. Samson Iyede prikkede efter en lang aflevering ned gennem midten af banen bolden i mål og sendte sit hold på vinderkurs.

Trods tungt Brøndby-pres forblev det altså ved 2-1. Brøndby sendte i de døende minutter Marvin Schwäbe med frem, hvilket var lige ved at føre til en 3-1-scoring i den anden ende efter en hurtig Fremad Amager-omstilling.