Superliga Oliver Okstrøm

Politiet: FCM-ansatte blev angrebet og forfulgt

Foto: Getty Images

Nu leder politiet efter vidner, som kan hjælpe med efterforskningen.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland vandt torsdag pokalfinalen mod OB, men efter kampen fik to ansatte i den midtjyske klub ødelagt oplevelsen. Det skete ved, at de blev angrebet, da de var på vej væk fra Brøndby Stadion, hvor finalen blev spillet.

Det bekræfter Københavns Vestegns Politi for B.T. 

Her bliver det klargjort, at man er i gang med at efterforske en anmeldelse om et forsøg på vold mod to ansatte fra FCM samt hærværk mod deres bil og for overtrædelse af fyrværkeriloven.

- Sagen er stadig under efterforskning, men anmeldelsen tyder på, at de to ansatte blev forsøgt overfaldet nær Brøndby Stadion i aftes ved klokken 21.30-tiden af flere maskerede personer med kasteskyts og fyrværkeri, som ramte deres bil, og forfulgt væk derfra, lyder det fra politiet.

De to FCM-ansatte tilkaldte herefter politiet, hvorefter der kom betjente og eskorterede dem til motorvejen. På det tidspunkt, hvor politiet dukkede op var gerningsmændene væk igen.

I den forbindelse hører Københavns Vestegns Politi gerne fra vidner, som har set noget mistænkeligt. Det kan være folk, som har været ved Brøndby Stadion omkring 21.30 ved krydset Park Alle og Vallensbæk Torvevej, hvor bilerne standsede kortvarigt.

Der er ikke beskrevet, hvorvidt gerningsmændene hører til en bestemt fan-gruppe.