• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Radosevic: Nødt til at vise noget ekstra i derbyet

Foto: Getty Images

Brøndby-spillerens Josip Radosevic ser frem mod opgøret mod FCK.

Af Oliver Okstrøm

Når Brøndby går på banen søndag eftermiddag på deres hjemmebane, så er det ikke bare en kamp som alle andre. Det er nemlig mod ærkerivalerne fra FC København, og derfor går man også anderledes ind til kampen end andre.

Det fastslår BIF-midtbaneslideren Josip Radosevic i et interview på klubbens hjemmeside, hvor han også kommer ind på de manglende fans på tribunerne.

- Når man spiller et derby, er det ikke bare endnu modstander som normalt. Man er nødt til at vise noget ekstra i de her kampe, fordi der er så meget på spil for alle, siger han og fortsætter:

- Det er fedt med sådanne kampe, men vi ville gerne have vores fans i ryggen og opbakningen fra tribunerne, men nu er det jo over et år, hvor vi har spillet uden dem. Det er en skam, at situationen er, som den er, men sådan er det. Det bliver forhåbentlig snart bedre, så Brøndby Stadion kan vende tilbage, som vi kender det, lyder det fra Radosevic.

Han peger endvidere på, at han sagtens kan mærke, at spændingen op til kampen er anderledes, og at alle i truppen er lidt mere tændte.

Forud for opgøret er der fire point mellem de to mandskaber i Superliga-tabellen, og derfor er der meget mere end blot ære på spil i kampen.

Det er desuden ikke kun opgøret mellem Brøndby og FC København, som fylder i denne weekend. Her er et overblik over de store kampe, som man kan følge.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: Brøndby - AGF

Der venter endnu et topopgør, der kan få stor betydning for begge hold. Et nederlag kan koste dyrt i tabellen.

Mere Superliga

Fokus