• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers-anfører Mads Agesen stopper karrieren

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Når denne sæson er slut, er Mads Agesens karriere det også. Han stopper i en alder af 35 år.

Af Anders Dehn

Siden 2013 har Mads Agesen spillet i Randers FC, og siden 2002 har han spillet fodbold på topplan. Men til sommer er begge dele slut. Randers-anføreren stopper nemlig karrieren. 

Det har ikke været nogen nem beslutning, men Agesen kan trods alt også glæde sig til et liv uden for fodbolden, der byder på et job som assurandør hos Aros Forsikring.

- Randers FC og Randers som by er kommet til at betyde rigtigt meget for mig. Det er her jeg for alvor har slået mit navn fast som Superliga-spiller. Det er også her, at jeg har stiftet familie. Så det bliver noget af en omvæltning at skulle i gang med noget andet. Det er dog noget, jeg hele tiden har været bevidst om og forberedt mig på, så jeg glæder mig da også til livet efter fodbolden, siger han i en pressemeddelelse.

Indtil da har han og holdet dog en vigtig opgave foran. Randers er i alvorlig nedrykningsfare, og kaptajnen er opsat på, at karrieren ikke skal slutte med bindet om armen og en degradering af klubben.

- Lige nu er der dog fuld fokus på den mission, vi er på i forhold til at sikre overlevelse i ligaen. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan både på og uden for banen for at det skal lykkes. Randers skal have et hold i den bedste danske fodboldrække, og det er det, vi skal bevise i den kommende tid. Det skal lykkes, siger han.

35-årige Mads Agesen har spillet 124 kampe for Randers FC, og han får kun rosende ord med på vejen af cheftræner Rasmus Bertelsen.

- Mads har arbejdet stenhårdt for at nå dertil, hvor han er kommet som fodboldspiller. Han har altid kæmpet for at få tingene til at lykkes både på og uden for banen, og begge steder har han haft stor betydning. Nu skal han så snart i gang med et nyt livskapitel, men jeg er slet ikke i tvivl, om at han indtil det sidste er 100 procent dedikeret i forhold til at gøre sit ypperste for, at vi fuldfører vores mission, siger Bertelsen.

- Han har trukket et stort læs som samlingspunkt i truppen i den noget omskiftelige tid, som der har været den seneste halvanden sæson, og han har udover sit bidrag på banen også været en vigtig sparringspartner for mig og resten af trænerteamet, siger cheftræner Rasmus Bertelsen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.