Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Randers-kant om top seks: Toget er ved at køre

Med en sejr over AaB fredag aften vil Randers FC øge sine chancer for at komme i top seks.

Randers FC har ambitioner om at komme i top seks, og en sejr over AaB fredag aften kan være vigtig for kronjydernes chancer for at opnå det. Sådan lyder kantspiller Mathias Greve over for Randers Amtsavis.

Efter syv runder er Randers FC på en skuffende tiendeplads i Superligaen, og de er næsten lige så tæt på nedrykningspladserne som på en plads i top seks. Kronjyderne har nemlig fem point ned til AC Horsens og Lyngby, mens de har fire point op til FC Nordsjælland på sjettepladsen.

Læs også:Brøndby IF med smal pokalsejr: Vi bør kunne score to-tre mål mere

Fredag aften kan Randers risikere at komme længere væk fra pladserne, hvis de taber på hjemmebane til nordjyske AaB, så en sejr vil selvsagt være en stor hjælp i kronjydernes top seks-jagt.

- Det ser ud til, at top 6-toget er ved at køre, og det er klart, at det vil gøre det nemmere for os at komme med, hvis vi får en sejr over AaB. Det er en vigtig kamp, men omvendt er der også et billede af, at alle kampe er tætte i øjeblikket, så selvom det ikke bliver til fuldt udbytte fredag aften, er jeg stadig fuld af fortrøstning, fortæller Mathias Greve til Randers Amtsavis.

Læs også:Randers-forsvarer klar til nordjysk slag og glæder sig over kåring

Randers FC er ikke sluttet i top seks i de tre år, hvor Superligaen har haft den nuværende struktur. To gange er de imidlertid sluttet som nummer syv.

Fredagens kamp mod AaB spilles klokken 19.00, og Mathias Greve og holdkammeraterne kommer til kampen med vind i sejlene, efter at de i den seneste spillerunde slog topholdet Vejle Boldklub med hele 3-0.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Kan Jess Thorup triumfere mod FC Midtjylland?

Læs også:Skadet AaB-profil misser opgøret mod Randers FC

Læs også:FCM-profil kæmper mod SønderjyskE-duo om Superliga-hæder