Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Brøndby IF med smal pokalsejr: Vi bør kunne score to-tre mål mere

Niels Frederiksen var tilfreds med sejren, men ville gerne have set Brøndby IF score et par mål mere mod Ledøje-Smørum.

Brøndby IF spillede sig torsdag aften videre til fjerde runde i Sydbank Pokalen med en sejr over Ledøje-Smørum fra Danmarksserien, men det var formentlig tættere på måltavlen, end mange havde forventet.

Også cheftræner Niels Frederiksen.

Læs også:Brøndby-nordmand vil gribe chancen i pokaldyst

Selvom Superliga-mandskabet var i kontrol i langt størstedelen af kampen, formåede de blot at få netmaskerne til at blafre en enkelt gang ved en scoring af Simon Hedlund kort før pausen. De burde ellers have scoret et par mål mere, lyder det fra Niels Frederiksen. 

- Det er klart, at vi bør kunne score to-tre mål mere mod det her hold, men nu må vi så nøjes med det ene mål i dag, og det er sådan, det er. Det er vigtigt, vi vandt, og det er vigtigt, at vi havde følelsen af at have kontrol over kampen, siger Niels Frederiksen til Brøndbys hjemmeside.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Kan Jess Thorup triumfere mod FC Midtjylland?

Til gengæld var cheftræneren tilfreds med sejren og indsatsen i forsvaret. 

- Først og fremmest var det en professionel indsats, og vi gjorde det, der skulle til. Det var en kamp, hvor vi var i fuld kontrol. Og jeg tror ikke, de har en afslutning på vores mål og er ikke i nærheden af at være farlige, for vi har bolden rigtig meget, siger han.

Brøndby IF skal igen i aktion søndag, når de i Superligaen tager imod OB på hjemmebane. I Superligaen har Brøndby tabt deres seneste tre kampe og skal forsøge at komme tilbage på sporet igen. Den kamp spilles søndag klokken 16.00.

Læs også:Skadet AaB-profil misser opgøret mod Randers FC

Læs også:OB-topscorer før Brøndby-kamp: Deres selvtillid er nok ikke i top