• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Rasmus Falk roser Kamil Wilczek: Han vil FCK-projektet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

I FCK-truppen fylder det ikke alverden, at Kamil Wilczek søndag skal møde sine tidligere holdkammerater i Brøndby IF.

Af Ole Hoffskov

Den tidligere Brøndby-anfører Kamil Wilczek er i dette transfervindue skiftet til FC København efter et kort ophold i tyrkisk fodbold, og der er tale om et af de mest kontroversielle skifter i dansk klubfodbold nogensinde - måske det allermest kontroversielle.

Søndag skal Kamil Wilczek op mod sine tidligere holdkammerater, når de blå-gule besøger Parken, og det er en kamp, mange har set frem til siden den dag i august, hvor angriberens FCK-skifte blev officielt. 

Kamil Wilczek vil uundgåeligt løbe med meget opmærksomhed søndag eftermiddag, men i FCK-truppen fylder polakkens gensyn med Brøndby ikke alverden.

- Han har scoret mål imod os, hvor vi har været modstandere. Hvis vi kan hjælpe ham til at score mål, så... Jeg kan godt forstå indgangsvinklen, og jeg kan godt forstå historien. Men fra min side kan jeg sige, at det ikke betyder så meget, når vi står derinde. Der er Kamil vigtig, men de 24 andre spillere i truppen er lige så vigtige.

Læs også:Optakt: FC København - Brøndby IF

- Det er ikke sådan, at vi har en speciel opmærksomhed på, at ”nu skal Kamil møde Brøndby!” For os handler det om, at vi alle sammen skal gøre vores bedste, så vi kan få et resultat. Det handler om de 90 minuttter inde på banen, siger Rasmus Falk til Tipsbladet.

Han fortæller, at han nyder hverdagen på træningsbanen sammen med Kamil Wilczek.

- Han er en stille og rolig fyr. God fyr, hårdtarbejdende. Jeg har ikke andet end fine ting at sige om ham. Han arbejder hårdt, og han vil projektet. Han gør det godt, lyder det fra offensivspilleren.

Du kan læse meget mere om Kamil Wilczeks gensyn med Brøndby IF i Tipsbladet, som er på gaden i dag. Du får også et stort interview med Yussuf Poulsen, et interview med Mikkel Damsgaard, optakt til Bundesligaen og Serie A. Og meget andet. Du får Tipsbladet med, når du køber Ekstra Bladet om fredagen.

Læs også:Wilczek før Brøndby-gensyn: Går ikke amok af glæde, hvis jeg scorer

Du kan også få et abonnement på fredagsavisen - læs mere her.

Læs også:Karakterer: FCK undgik katastrofen trods bleg indsats

Læs også:Dansk EM-helt: Wilczeks skifte til FCK var respektløst

Læs også:Andrija Pavlovic-agent: Brøndby vil være et godt skifte

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Optakt: AC Horsens - AaB

Ingen af de to hold har vundet i forårets fem første spillerunder - og der er pres på dem begge i jagten på vigtige t...

- Ville gerne have vist lidt mere

AaB's venstreback Lukas Klitten er gået fra en startplads til en bænkplads efter forårssæsonens to første kampe. Onsd...

Mere Superliga

Fokus