Video : Tipsbladet
Superliga

River kontrakten over: Færdig i Superliga-klub

Den tidligere SønderjyskE-anfører kommer ikke retur til klubben, selv om han oprindeligt havde et halvt år igen af sin aftale i Haderslev-klubben.

Tidligere Superliga-profil Pierre Kanstrup var i denne uge med til at redde Fremad Amager, der har sikret sig en ny sæson i den næstbedste danske række, og der er måske gode muligheder for, at han kan fortsætte karrieren i klubben.

For SønderjyskE's sportsdirektør, Esben Hansen, bekræfter over for Der Nordschleswiger, at Pierre Kanstrup ikke kommer retur.

Kanstrup blev for et år siden udlejet til Fremad Amager, da han ikke stod til at få spilletid i SønderjyskE. Klubben fra Haderslev kommer i næste sæson til at spille i samme række som Fremad Amager, så der er en mulighed for, at Kanstrup kommer til at stå over for sin tidligere arbejdsgiver.

Snart er han i hvert fald uden kontrakt. Esben Hansen forklarer:

- Pierre kommer ikke tilbage. Vi har lavet en aftale om, at kontrakten nu udløber til sommer, siger sportsdirektøren til Der Nordschleswiger.

33-årige Pierre Kanstrup kom retur til SønderjyskE i januar 2020. Han spillede første gang for klubben fra sommeren 2014 og frem til sommeren 2017, hvor han fik en aftale i AGF. Siden blev det også til et ophold i Tyrkiet og Norge.