Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 15. runde

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

FC København og Brøndby kunne ikke score i søndagens pointdeling i Parken, hvilket efterlader spændingen intakt i toppen af Superliga-tabellen. 

Derudover har FC Midtjylland fået kontakt til toppen med sejren over FC Nordsjælland, mens bundpropperne Hvidovre og Vejle begge sejrede og dermed har skabt spænding i bundstriden. 

Der var tale om runde med flere store individuelle præstationer - vi har samlet de bedste herunder. 

Vi er klar med Rundens Hold - denne gang sat op i en 4-3-3-opstilling:

Målmand: Patrik Carlgren, Randers FC (1)
Randers var ved at kollapse fuldstændigt til sidst mod Silkeborg, men Patrik Carlgren blev den store helt for gæsterne, da den svenske målmand i det 89. minut hev en utroligt vigtig redning frem på Søren Tengstedts forsøg fra straffesparkspletten. Carlgren hev tilmed endnu en flot redning frem efterfølgende, da det igen brændte alvorligt på i Randers-feltet.

Højre back: Ahmed Iljazovski, Hvidovre IF (1)
Med nul sejre i 14 kampe så det efterhånden sort ud for Hvidovre, men Per Frandsens mandskab hentede en livsvigtig 2-0-sejr i Odense, hvor den nordmakedonske landsholdsspiller Ahmed Iljazovski var en af gæsternes bedste.

Central forsvarer: Frederik Alves Ibsen, Brøndby IF (3)
Brøndby-stopperen kom i vælten før derbyet med en opsigtsvækkende udtalelse om styrkeforholdet mellem Brøndby, FCK og Manchester United. På banen leverede Alves dog en helt igennem solid præstation i søndagens derby i Parken, hvor FCK's offensive stjerner blev holdt i kort snor i 0-0-kampen. 

Central forsvarer: Paulinho, FC Midtjylland (2)
Ja, vi snyder lidt ved at placere ham her i midterforsvaret, men det var en stærk kamp fra Paulinho! Brasilianeren var duelstærk, leverede en masse clearinger og havde endda også en assist. 

Venstre back: Gift Links, AGF (1)
Han har ikke altid fået super meget ros, den hurtige sydafrikaner, men han spillede en god kamp for AGF søndag. En flot assist til Patrick Mortensens scoring, mens han også fremtvang et rødt kort. 

Højre midtbane: Christian 'Greko' Jakobsen, Hvidovre IF (1)
Hvidovre fortjener som sagt stor ros for deres ligasejr - den første i denne sæson - og Christian Jakobsen var en af profilerne for klubben. Stor arbejdsindsats og kom til flere afslutninger. 

Central midtbane: Daniel Wass, Brøndby IF (6)
Den tidligere landsholdsspiller levede ikke op til forventningerne i sidste sæson, men i denne sæson har Daniel Wass fundet et imponerende niveau frem. Den 34-årige Brøndby-profil var igen en nøglespiller, da Brøndby søndag hentede et vigtigt point i Parken.

Venstre midtbane: Oliver Sørensen, FC Midtjylland (4)
Arbejdsomme Sørensen fortsætter med at være kampafgørende for FC Midtjylland. Han scorede sit fjerde sæsonmål i søndagens kamp mod FC Nordsjælland og har nu været involveret i fem mål i seks kampe. Det er flot som midtbanespiller, og han er en af grundene til, at FCM er så formstærke i øjeblikket. 

Højre angriber: Tobias Bech, AGF (4)
Den tidligere Viborg-spiller har været en fornøjelse at følge siden hans retur til Superligaen i sommer. Søndag scorede Tobias Bech sit sjette Superliga-mål i denne sæson, da han fra kanten af feltet bankede bolden i nettet og dermed endegyldigt sikrede en sejr over sin gamle klub. 

Central angriber: German Onugkha, Vejle Boldklub (1)
Den store russer gik forrest i søndagens ultravigtige hjemmekamp mod Lyngby Boldklub, hvor han i anden halvleg fik skovlet bolden forbi Mads Kikkenborg i to forsøg. Kønt var det ikke, men det var et mål, der for alvor har bragt troen på overlevelse tilbage i Nørreskoven. 

Venstre angriber: Tobias Thomsen, Hvidovre IF (1)
Manden bag den helt store forløsning i Hvidovre, da oprykkerne efter 14 kampe uden sejr endelig hentede tre point i udekampen mod OB. Offensiven har været Hvidovres helt store profil i denne sæson, men Tobias Thomsen fandt vejen til netmaskerne i Odense, da han to gange headede bolden forbi Hans Christian Bernat. 

I parantes bemærket antallet af gange, spilleren har været på Rundens Hold.