• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 32. spillerunde

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

Så blev det danske mesterskab sat på plads.

FC Midtjylland har været på guldkurs længe, og torsdag satte ulvene skabet på plads med en 3-1-sejr over FC København. Dermed er midtjydernes tredje danske mesterskab en realitet.

Det var naturligvis højdepunktet i en runde, hvor AGF snublede mod AaB, og hvor Brøndby leverede en flot indsats mod FC Nordsjælland. I puljerne under slutspillet fik flere hold lejlighed til at lufte reserverne, mens sæsonen nu er slut for Esbjerg, Silkeborg IF og SønderjyskE.

Vi har set nærmere på de bedste individuelle præstationer i den forgangne runde.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 32. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Marvin Schwäbe, Brøndby IF (4)
Marvin Schwäbe stod en rædselsfuld kamp, da Brøndby mødte AaB i søndags, men tyskeren tog en fornem revanche mod FC Nordsjælland. Schwäbe havde flere store redninger med fodparaden på Martin Freses straffespark som prikken over i'et. Brøndby-keeperen havde også træværket med sig. 

Læs også:Blog: FC Midtjylland er et strategisk problem for FCK og Solbakken

Højre back: Andreas Bruus, Brøndby IF (2)
Andreas Bruus kan godt lide at spille mod FC Nordsjælland. For et par runder siden leverede han en stor præstation i Farum, og den gentog han torsdag aften i Brøndbys 4-0-sejr. En klog spiller, som meget vel kan have en fin fremtid som højre wingback på Vestegnen. Mon ikke, at han snart forlænger sin kontrakt? 

Central forsvarer: FIlip Panjeskovic, Lyngby Boldklub (1)
Det var en runde, der bød på rigtig mange Superliga-debutanter, og én af dem var Filip Panjeskovic i Lyngbys centrale forsvar. Den 17-årige stopper slap utrolig godt fra det, og flere gange viste han såmænd også tænder i offensiven - som da han med et flot lob hen over forsvaret spillede Emil Nielsen i en god position. Filip Panjeskovic kommer næppe på banen i de to kampe mod Hobro, men han kan være en fremtidens mand i Lyngby. 

Central forsvarer: Rasmus Thelander, AaB (2)
AaB nappede den tredje sejr i træk i Superligaen, og Rasmus Thelander spillede en flot kamp mod AGF. Det er ikke nemt at holde AGF fra scoringer, men med Thelander i spidsen lykkedes det for AaB. Thelander var den spiller, der vandt flest hovedstødsdueller og havde flest clearinger i 32. runde.

Venstre back: Paulinho, FC Midtjylland (4)
Paulinho har for alvor henvist Marc Dal Hende til rollen som andenviolin i FC Midtjylland. Brasilianeren havde styr på både offensiven og defensiven mod FC København, og han har en stor aktie i det midtjyske mesterskab. Det var ikke på venstre back, de helt store præstationer blev leveret i 32. spillerunde, så pladsen på Rundens Hold er lidt billigt til salg. 

Højre midtbane: Jeppe Kjær, AC Horsens (1)
Superligaens yngste debutant kan nu også kalde sig Superligaens yngste målscorer. AC Horsens-teenageren, der fyldte 16 år 1. marts, kom på tavlen mod Hobro, og han viste endnu en gang sit enorme potentiale. Jeppe Kjær har nu lavet et mål og tre assists i sine første syv Superliga-optrædener, og det forlyder, at blandt andre AFC Ajax slikker sig om munden. Han er næppe i Horsens i ret lang tid. 

Central midtbane: Vito Hammershøy-Mistrati, Randers FC (3)
Det stod ikke skrevet i stjernerne, at Vito Hammershøy-Mistrati nogensinde skulle lave et hattrick, men det gjorde han mod Esbjerg fB, og dermed satte han to streger under, at han for alvor har fundet sin plads i Randers FC efter en svær start. 

Læs også:Oskar Buur måtte læse om AGF-exit i medierne

Central midtbane: Anders Dreyer, FC Midtjylland (2)
Anders Dreyer var lederen af ulveflokken, da mesterskabet blev sikret. Det ultimative højdepunkt var det fantastiske langskudsmål til 2-1, men Dreyer satte knap en fod forkert i kampen - det var blandt andet også ham, der var ophavsmand til det straffespark, der blev begået mod Mikael Anderson. FCM-profilen har nogle store individuelle kvaliteter, men man må bestemt ikke undervurdere, at han også er en mand, der arbejder stenhårdt i holdets tjeneste. Han løb næstflest kilometer af alle i den forgangne runde. 

Venstre midtbane: Frederik Børsting, AaB (3)
Han er ikke nogen stor målscorer, men nu har Frederik Børsting scoret to gange i træk. Torsdag blev han matchvinder mod AGF, og han var blandt sit holds bedste. Kan han lave nogle flere mål, kan han for alvor blive en profil på Jacob Friis' mandskab. 

Angriber: Mikael Uhre, Brøndby IF (1)
Mikael Uhre spillede torsdag sin Superliga-kamp nummer 134. Han har næppe spillet nogen, der var bedre. Angriberen lavede karrierens første hattrick, og så noterede han sig såmænd også for en assist til Simon Tibbling. Uhre har været en meget tålmodig mand i Brøndby IF, og nu ser det ud til, at det hårde arbejde betaler sig. 

Angriber: Emil Holten, Silkeborg IF (1)
Silkeborg-angriberen har meldt ud, at han kan score 18 mål i NordicBet Ligaen i næste sæson, hvis han får lov til at spille kontinuerligt. Onsdag sendte han et vigtigt signal til Kent Nielsen med to mål mod OB. Det medfører naturligvis en plads på Rundens Hold. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson

Læs også:Ekspert: Derfor bruger FCK så mange flere millioner på agenter

Læs også:Thomas Frank har bemærket FCM-stjerne: Han er en dygtig spiller

Læs også:Medier: Tidligere Rosenborg-spiller er på vej til AGF