• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 35. spillerunde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

Der bliver færre og færre kampe på programmet i Superligaen, men alligevel blev der plads til en midtugerunde, hvor holdene i mesterksabsspillet afviklede den næstsidste spillerunde, mens OB og AC Horsens kæmpede det første af to slag om at holde liv i drømmen om Europa.

Vi har set nærmere på de bedste individuelle præstationer i den forgangne runde.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 35. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Peter Vindahl Jensen, FC Nordsjælland (1)
FC Nordsjælland fik point ud af anstrengelserne mod AGF, og det kan Farum-klubben ikke mindst takke Peter Vindahl Jensen for. Målmanden diskede op med et væld af store redninger, og han ligner et førstevalg i den kommende sæson, selv om FCN henter en ny keeper i løbet af sommeren. Vindahl noterede sig for hele 10 redninger mod AGF.

Højre back: Mads Døhr Thychosen, FC Nordsjælland (5)
Mads Døhr Thychosen bankede FC Nordsjælland foran på et langskud mod AGF, og med det mål brager han sig også ind på Rundens Hold. Højrebacken fik rødt kort og en blodtud mod FCM i seneste runde, men den dom var en klokkeklar fejl, og derfor blev Thychosens karantæne heldigvis annulleret. Det nød FC Nordsjælland godt af onsdag aften. 

Læs også:Optakt: AGF - Brøndby IF

Central forsvarer: Sigurd Rosted, Brøndby IF (1)
Nordmanden fejrede sin 26 års fødselsdag med en bundsolid præstation i Brøndbys pointdeling mod de danske mestre, og de blå-gule kan være helt trygge ved ham ved siden af Andreas Maxsø i den kommende sæson. Sigurd Rosted var stærk i luften og i nærkampene. 

Central forsvarer: Rasmus Thelander, AaB (4)
Det kan godt være, at AaB tabte, men Rasmus Thelander fortsatte de gode takter, han har vist på det seneste. Det var godt nok hans clearing, Carlos Zeca fulgte op og scorede på, men ellers satte AaB-stopperen ikke en fod forkert, og Thelander var en af årsagerne til, at Mohammed Daramy spillede en meget skidt kamp. FCK-talentet blev pakket fuldstændig ned. 

Venstre back: Casper Højer Nielsen, AGF (8)
Superligaens med afstand bedste spiller i øjeblikket. Mod FC Nordsjælland tordnede Casper Højer Nielsen bolden i mål for tredje kamp i træk, og han er på Rundens Hold for fjerde gang ud af de seneste fem runder. AGF-profilen har aldrig været bedre. 

Højre midtbane: Anders Dreyer, FC Midtjylland (4)
Anders Dreyer har været en markant forstærkning for FC Midtjylland siden sit skifte i januar, og offensivspilleren er tydeligvis ikke gået på ferie mentalt, selv om guldmedaljerne er hjemme. Onsdag mod Brøndby leverede Dreyer en flot præstation og var gæsternes kreative indslag. Noterede sig blandt andet for en assist til Ronnie Schwartz og løb flest meter af alle i FCM.

Central midtbane: Carlos Zeca, FC København (3)
Carlos Zeca gjorde alt det, han plejede, og så krydrede han det tilmed med en sjælden scoring i 1-0-sejren over AaB. Det er de store spillere, der skal gå forrest, når det virkelig gælder, og det gjorde FCK-kaptajnen torsdag aften, hvor løverne tog andenpladsen tilbage fra AGF. 

Læs også:Tidligere Viborg-chefscout: Sormani er en idiot

Central midtbane: Mads Frøkjær-Jensen, OB (2)
Unge Mads Frøkjær-Jensen kan meget vel blive en helt afgørende spiller for OB de kommende år. Afgørende var han også torsdag aften, hvor fynboerne vandt 3-1 over AC Horsens. Frøkjær havde et godt drev med bolden, og han var dygtig til at bringe sine medspillere i gode positioner. Talentet kreerede hele fem målchancer.

Venstre midtbane: Jørgen Skjelvik, OB (2)
Han har engang lavet en assist til Zlatan Ibrahimovic, men torsdag var det Max Fenger, der nød godt af et oplæg fra nordmanden. Jørgen Skjelvik spillede sin hidtil bedste kamp for OB mod AC Horsens og traf nærmest ikke en eneste dårlig beslutning. Han lagde sit spil an på et højt teknisk niveau og slap af sted med det. 

Angriber: Mikael Uhre, Brøndby IF (2)
Fodbold handler om at gribe chancen, og det har Mikael Uhre så sandelig gjort i Brøndby IF på det seneste - således også mod FC Midtjylland onsdag aften. Uhre kom på måltavlen, da han scorede et rigtigt angribermål foran en af ligaens bedste midtstoppere, Alexander Scholz, og som altid arbejdede Brøndby-forwarden som en hest. 

Angriber: Max Fenger, OB (3)
OB-kometen fejrede sin kontraktforlængelse med en god præstation og et fremragende mål i fynboernes 3-1-sejr over AC Horsens. 18-årige Max Fenger er på rekordtid blevet det helt store angrebshåb i OB, og torsdag scorede han for fjerde gang i dette forår. Fenger løb desuden solen sort mod AC Horsens og tilbagelagde knap 13 kilometer. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

Læs også:Jubel i OB: Max Fenger forlænger sin kontrakt

Læs også:Forårets Profil: Se alle de tidligere vindere

Læs også:Erik Sviatchenko er Forårets Profil

Læs også:AaB-chef: Håber, at vi skal have Okore med videre

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020