• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet

Rundens Hold i Superligaen - 9. runde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vi er klar med Rundens Hold for 9. runde i Superligaen.

Af Tipsbladet

FC København slog Brøndby IF i sæsonens første derby i hovedstaden, og det var naturligvis det altoverskyggende i en runde, hvor OB snublede endnu en gang, og hvor FC Nordsjælland dummede sig mod Hvidovre IF. Silkeborg og Alexander Lind fortsatte de gode takter mod Viborg.

Vi har samlet rundens bedste individuelle præstationer.

Vi er klar med Rundens Hold i Superligaen for 9. runde - denne gang sat op i en 4-4-2 opstilling:

Målmand: Filip Djukic, Hvidovre IF (2)
Kamil Grabara banker på til Rundens Hold, men vi går med Filip Djukic, der har en klar aktie i Hvidovres overraskende resultat på udebane mod FC Nordsjælland mandag aften. Djukic var flere gange Hvidovres redningsmand og noterede sig for fem redninger og sit andet clean sheet i denne sæson. 

Højre back: Sean Klaiber, Brøndby IF (1) 
Han har været med til derby i Holland mellem Ajax og Feyenoord, og det var da også en toptændt Sean Klaiber, der spændte musklerne overfor Elias Achouri. Både hvad angår tacklinger og dueller langs jorden har Sean Klaiber flest i denne runde.

Central forsvarsspiller: Alexander Busch, Silkeborg IF (4)
En god evne som midtstopper er at placere sig de rigtige steder, og det formåede Alexander Busch mod Viborg, hvor han noterede sig for hele ni clearinger. Tager store skridt i sin udvikling. 

Central forsvarsspiller: Juninho, FC Midtjylland, (2)
Brasilianeren fyldte meget i FC Midtjyllands defensiv, hvor han kom i vejen for en del OB-angreb. Også offensivt var der gode indslag fra Juninho, som med sin styrke i luftrummet var en hovedpine for fynboerne. Ingen spillere i runde ni vandt flere hovedstødsdueller end Juninho. 

Venstre back: Paulinho, FC Midtjylland (1)
Rigtig, rigtig god præstation af Paulinho mod OB. Brasilianeren vandt sine dueller og imponerede i offensiven, hvor han var drivkraften på et FC Midtjylland-mandskab, der stadig ikke sprudler. Det var et indlæg fra Paulinho, der gav straffespark, og i første halvleg satte han blandt andet Aral Simsir op til en stor chance. 

Højre midtbane: Kristian Kirkegaard, Vejle Boldklub (1)
Der er krummer i Vejle-knægten. Kristian Kirkegaard scorede det udlignende mål for oprykkerne mod Lyngby og kom frem til fire afslutninger i løbet af kampen. Det er lige før, at 25-årige Kirkegaard er Vejles farligste spiller. 

Central midtbanespiller: Mark Brink, Silkeborg IF (1)
Pasningsmaskinen på Silkeborgs midtbane leverede endnu en pragtpræstation. Han binder spillet sammen på Kent Nielsens mandskab, og han var endnu engang - fristes man til at sige - den spiller med flest afleveringer i denne runde. Han er også den spiller med flest succesfulde afleveringer på modstanderens banehalvdel.

Central midtbanespiller: Diogo Goncalves, FC København (4)
Diogo Goncalves må have spillet sin sidste FCK-kamp som én af de tre offensivspillere. Ikke fordi han er dårlig til det, men han er simpelthen en nydelse på den centrale midtbane, hvor alle hans forcer bliver bragt i spil. Sådan var det også mod Brøndby, hvor portugiseren noterede sig for endnu en kasse. 

Venstre midtbane: Marko Divkovic, Brøndby IF (3)
Jesper Sørensen ser ud til at have fundet løsningen på venstre wingback. Marko Divkovic viste sig afgørende med en assist, og så var han derudover en af de spillere med flest indlæg og chanceskabende afleveringer i runden. Generelt var han en force offensivt for Brøndby, som FC København havde svært ved at tæmme.

Angriber: Alexander Lind, Silkeborg IF (4) 
Hvad skal man efterhånden mere sige om Silkeborgs supermand Alexander Lind, der scorede for syvende Superliga-kamp i streg. Hans to mål mod Viborg FF gør ham til suveræn Superliga-topscorer med ni fuldtræffere. Man må bare tage hatten af for den bomstærke bomber.

Angriber: Roony Bardghji, FC København (1)
Han gjorde det i oktober sidste år, og søndag gjorde han det så igen. Roony Bardghji punkterede endnu engang Brøndbys fest på Vestegnen med sine to scoringer kort før tid. Når man på 10 minutter kan være så afgørende, så er man selskrevet til rundens hold.

I parentes bemærket antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.