Foto: Getty Images
Superliga

Rurik Gislason i dialog med Superliga-klub

Rurik Gislason er i dialog med en Superliga-klub. Det bekræfter spillerens agent.

Rurik Gislason kan være på vej retur til Superligaen godt fem år efter, at han forlod FC København.

Den 32-årige offensivspiller er aktuelt transferfri efter senest at have tørnet ud for SV Sandhausen i Tyskland, og dermed kan en interesseret klub slå kløerne i islændingen ganske kvit og frit.

Den mulighed lurer en enkelt dansk klub på.

Læs også:Tysk klub har afgivet bud på varm Randers-angriber

- Jeg taler med en klub i Danmark i øjeblikket, og det kunne godt være interessant for Rurik. Det er en klub i Superligaen, men jeg kan ikke sige mere på nuværende tidspunkt, siger Olafur Gardarsson, der er agent for Rurik Gislason, til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Han vil gerne tilbage til Danmark. Rurik har haft nogle gode år i dansk fodbold, og det vil bestemt være en fin mulighed for ham at vende tilbage.

Der er også andre muligheder for Rurik Gislason, som i øjeblikket holder formen ved lige, mens han venter på, at fremtiden bliver afklaret.

Læs også:Medie: Celtic lurer på Casper Højer Nielsen

- Vi har sagt nej til flere tilbud, og nogle af dem har været ganske lukrative. Han kommer fra et ophold i Tyskland, hvor det ikke gik så godt til sidst, så han passer på sig selv og tænker sig grundigt om, før han skriver under med en ny klub. Han vil gerne nyde at spille fodbold igen, lyder det fra agenten.

Rurik Gislason står noteret for 181 kampe i Superligaen, og det gør ham til den islænding med flest optrædener i Danmarks bedste fodboldrække. Foruden FC København har offensivspilleren tørnet ud for Viborg FF og OB.

32-årige Rurik Gislason står desuden noteret for 53 landskampe for Island - det er dog nogle år siden, han senest har været udtaget til en samling. 

Læs også:Avis: Ronnie Schwartz meget tæt på skifte til engelsk klub

Læs også:Brøndby-talent: Nedtur i sidste sæson var sund for mig

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: FCK er ikke FCK længere - men det er FCM

Læs også:Kontant Ståle: Det er en direkte løgn