Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Avis: Ronnie Schwartz meget tæt på skifte til engelsk klub

Ronnie Schwartz er på vej væk fra FC Midtjylland, og næste stop ser ud til at blive England.

Det er en overraskende skæbne, der er overgået Ronnei Schwartz i denne sæson, og nu er angriberen tæt på at forlade FC Midtjylland, skriver Ekstra Bladet.

Den 31-årige nordjyde blev topscorer i Superligaen i sidste sæson med 18 mål, og det er alt andet end lige et kvalitetsstempel af en angriber, men i denne sæson har han ikke spillet et eneste minut for de danske mestre - han har end ikke været udtaget til en kamp.

Læs også:Ståle Solbakken: Føler stadig, at vi er på rette vej

Derfor ligger det i kortene, at Ronnie Schwartz snart forlader FC Midtjylland, selv om det blot er lidt over et halvt år siden, at han kom til klubben, og næste stop for "Plaffeministeren" kan blive engelsk fodbold.

Ifølge Ekstra Bladet er Ronnie Schwartz tæt på at skifte til Charlton, der til daglig huserer i Englands tredjebedste række, League 1. Den danske angriber var i sidste uge på besøg i London for at se nærmere på forholdene.

Læs også:Jublende Vejle-spiller: Vi viser, at vi sagtens kan være med i Superligaen

Charlton har netop fået ny ejer, og det er den danske rigmand Thomas Sandgaard, der har overtaget styringen i den engelske klub. Det er i høj grad ham, der er årsagen til Ronnie Schwartz' forestående skifte til Charlton.

Ronnie Schwartz har to år tilbage af sin kontrakt med FC Midtjylland.

Læs også:Jonas Wind om ny FCK-skuffelse: Det er noget lort

Læs også:Bedst og værst: Raphael Dwamena snød FCK for sejren til sidst

Læs også:Brøndby-anfører trods sejr: Ikke det kønneste fodbold, vi spiller