Rystet Rösler: Banen var farlig
Foto: Getty Images
Superliga

Rystet Rösler: Banen var farlig

Rösler har aldrig prøvet noget lignende.

AGF vandt lørdag med 2-0 på udebane mod FC Midtjylland. Her var det dog en kamp, hvor spillerne måtte optræde på en meget nylagt bane, som gav anledning til bekymring for AGF-cheftræner Uwe Rösler.

Det fortæller han om i et interview på 6'eren kort efter kampen.

- Da jeg var i Fortuna Düsseldorf måtte vi lægge nyt græs på tre-fire gange på ét år. Jeg er vant til det scenarie, men vi havde aldrig en bane som den her, siger han og fortsætter:

- Jeg hører, at banen var klar for to dage siden, og det er ikke sådan at banen ikke tillader begge hold at spille, men jeg synes, at den var farlig, og det er selvfølgelig ikke noget, som vi ønsker, lyder det fra Uwe Rösler.

Med et smil peger AGF-træneren desuden på, at han ikke selv kan gøre så meget ved banen, da han ikke er greenkeeper. I stedet var han nødt til at ændre på måden, som de gerne ville spille på, da det i første omgang var at spille den ud nedefra. Men det måtte de altså opgive.

- Når feltet er ødelagt, så måtte vi spille med omtanke i forhold til, hvordan banen var. Det gjorde vi meget professionelt, så vi klarede også igennem de svære tider rigtigt godt, fastslår Rösler.

Det er muligt at se nogle af de huller, som opstod undervejs i opgøret i videoen øverst i artiklen.

Aarhusianerne havde desuden også noget at glæde sig over. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.