• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FC Midtjylland-spiller tilbage: Det var hårdt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Han har siddet ude i godt et halvt år, og det var ikke nemt, forklarer han.

Af Victor Risager

Han fik godt et kvarter på banen for FC Midtjylland i weekendens sejr over Brøndby IF, og dermed gjorde Junior Brumado comeback efter knap et halvt år på skadeslisten.

Den 21-årige brasilianer fik ellers en fin sæsonstart med to mål og godt med spilletid for midtjyderne, men så blev han skadet i ryggen. Og den nyhed var ikke nem at sluge for Junior Brumado.

Især ikke da FC Midtjylland havde udsigt til kampe mod Liverpool, Atalanta og Ajax i Champions Leagues gruppespil. 

- Det var hårdt. Jeg scorede to mål og følte, at jeg var ved at ramme et højt niveau, som jeg havde kæmpet for i lang tid. Så ramte skaden. Der skulle jeg være stærk, fordi det var ikke sjovt at misse chancen for at spille Champions League, fortæller Junior Brumado til fcm.dk og tilføjer:

-  Det blev heller ikke nemmere af, at jeg ikke vidste, hvor lang tid jeg ikke kunne spille. Nu er jeg bare glad for at være tilbage, og jeg er klar til at hjælpe holdet på banen igen.

Som følge af skaden missede den unge angriber alle seks af FC Midtjyllands kampe i Champions Leagues gruppespil, men han håber stadig på at få spilletid i turneringen. 

- Jeg drømmer selvfølgelig om at spille Champions League igen, men lige nu har vi fokus på ligaen og pokalturneringen, siger han.

Brasilianeren står hidtil noteret to mål på otte kampe i denne sæson. Næste chance for spilletid bliver torsdag, hvor FC Midtjylland møder SønderjyskE i den første af to semifinaler i Sydbank Pokalen.

Få optakten til pokalkampen her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus