• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Selvsikker Bo Henriksen: Ville havde scoret et par

Foto: Getty Images

FCM-cheftræner Bo Henriksen mener, at han selv ville have scoret på et par af de mange chancer.

Af Oliver Okstrøm

Bo Henriksen havde lørdag sin første kamp i spidsen for FC Midtjylland i det midtjyske derby mod ærkerivalerne fra Viborg. Her var det et opgør, hvor FCM undervejs bombede løs mod VFF-målet. Dog uden at få scoret.

I et interview med TV3 Sport bemærker Bo Henriksen blandt andet, at han nok havde sat et par af de mange chancer i kassen.

- Hvis jeg havde stået derinde, så havde jeg lavet et par stykker, lyder det fra den tidligere Superliga-angriber Bo Henriksen med et skævt smil.

- Det var op ad bakke, at vi ikke allerede får den lukket i første halvleg, fordi vi kreerer så mange chancer. Men det vigtigste for mig er, at vi har det udtryk, som vi har, så vi ligner et fodboldhold igen. Det er det allervigtigste. På et eller andet tidspunkt, så skal de netmasker nok bimle og bamle. Det gjorde ikke i dag, men vi vinder fortjent, siger FCM-træneren.

Der skulle gå 71 minutter, inden midtjyderne fik scoret, og her var det Evander, som stod bag føringsmålet. Han spillede i det hele taget en flot kamp, som Henriksen havde masser af store ord om.

- Jeg er dybt imponeret og fascineret af, hvad han kan. Man ser det hver eneste gang til træning også. Det er sådan set det aller-allersjoveste. Man kan overføre det. Jeg synes jo til tider, at han har været fremragende for Midtjylland. Også før, siger han og fortsætter:

- Men jeg synes, at han har taget et skridt - også i Europa - som gør, at man kan se nogle kvaliteter, som er over Superligaen. Det håber vi på, at vi kan holde på et lille stykke tid endnu, lyder det fra Bo Henriksen.

FC Midtjylland-cheftræneren peger endvidere på, at Evander spiller en stor rolle i forhold til at få de nye brasilianere, Charles og Juninho, på plads, da de ikke taler så meget engelsk endnu. Det er vigtigt for kulturen i klubben, at de kan se, hvordan man gør, mener FCM-cheftræneren.

Det var ikke kun Evander, som gjorde det godt i kampen. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020