Foto: Getty Images
Superliga

Ser frem til guldkampen: Det bliver et 3-holds-ræs

Disovery-eksperterne Lars Jacobsen og Thomas Gravesen ser frem mod forårets guldduel og forventer, at at bliver en voldsomt spændende affære.

Der er lagt i kakkelovnen til en neglebider af en Superliga-afslutning, hvor blot ni point skiller top-6 ad. 

Til sammenligning var der 13 point mellem sjettepladsen og førstepladsen sidste år, da efterårssæsonen gik på hæld. 

Der er også blot tre point mellem FC København på tredjepladsen og FC Midtjylland på førstepladsen - sidste sæson var afstanden på seks point. 

Discovery-eksperterne mener derfor også, at der kommer til at være mange om buddet til DM-guld, men særligt tre hold ventes at byde sig til. 

- Det er et spændende og tæt Superliga-forår, vi ser ind i. Der er ikke nogen, der er stukket af, og det bliver som minimum et 3-holds-ræs mellem FCK, Brøndby og FC Midtjylland. Nu byder AGF sig til, og Nordsjælland kommer også til det, så det bliver voldsomt spændende, fortæller Lars Jacobsen til Discovery.

Denne vurdering er Discovery-kollega Thomas Gravesen langt hen ad vejen enige i.

-  Jeg tror, der kommer til at være to eller tre, der kæmper med om mesterskabet. Det bliver de tre, der ligger deroppe nu (FCK, FCM og Brøndby, red.), der skal spille med om guldet. Jeg tror, at AGF og FC Nordsjælland kan presse holdene, men jeg tror ikke, de bliver danske mestre, fortæller Thomas Gravesen til Discovery. 

Der venter et brag af en åbningskamp i første runde af Superligaen i foråret, når andenpladsen Brøndby tager imod førstepladsen fra FC Midtjylland på Brøndby Stadion mod slutningen af februar. 

Du kan se hele klippet med Thomas Gravesen og Lars Jacobsen i videoafspilleren øverst.