• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Sisto ikke bedst til træning: I kamp jeg tør lave det andre er bange for

Foto: Getty Images

Pione Sisto slår fast, at det er i kamp, at han tør lave de store ting, mens andre spillere har det svært i kampe, selvom de er dygtige til træning.

Af Oliver Okstrøm

Det er ofte til træning, at man skal vise sig frem og overbevise træneren om, at man skal være blandt de spillere, som starter inde. Sådan er det dog ikke altid i spansk fodbold, og det har Pione Sisto kunne mærke på egen krop.

Det fortæller han i FCM's kampprogram.

Læs også:Endnu dyrere: Her er Pione Sistos virkelige løn i FC Midtjylland

- I Spanien er spillerne stærkere mentalt. Spillerne er bare klar, når der er kamp. Det er ikke noget problem, hvis de har haft dårlige træninger op til en kamp, som det kan være i Danmark, siger han og fortsætter:

- Jeg fandt ud af, at det var mere sådan, jeg var. Den type, som man siger ikke er den bedste til træning. Jeg arbejder hårdt til træning, men måske ikke præstationsmæssigt. Det er i kamp, jeg tør lave det, mange er bange for at lave. Andre er gode til træning, men i kamp går de somme tider i sig selv, lyder det fra Sisto.

Læs også:Sprængfarlige Sisto blev afgørende i FC Midtjyllands sejr over Lyngby

Den tilbagevendte FC Midtjylland-profil forklarer desuden, at han har ændret sig fysisk efter fire år i spanske Celta Vigo, hvor man ikke gør det samme ud af styrketræning, som i de danske klubber. Derfor vejer Sisto da også mindre nu end dengang han skiftede til La Liga-klubben.

Endvidere peger han på, at rygnummeret i FCM, som er blevet nummer syv, i virkeligheden ikke betyder det store, men at det gamle nummer 27 lød mere som en spiller, som lige var kommet op for klubbens akademi.

Lørdag fik Pione Sisto sin første kamp fra start for midtjyderne efter skiftet tilbage, og det fejrede han med en scoring til 1-0 mod Lyngby, som også blev kampens resultat.

Læs også:Sisto sigter efter CL: Hvis vi skal slå Young Boys så kan vi også slå Prag

Læs også:Pione Sisto: Har taget lang tid at finde ud af hvorfor jeg spiller fodbold

Læs også:Bedst og værst: Sisto overskyggede alle mod Lyngby

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus