• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Sisto overskyggede alle mod Lyngby

Foto: Getty Images

FC Midtjylland vandt lørdag eftermiddag med 1-0 over Lyngby. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland  - Lyngby 1-0 (1-0)
1-0 Pione Sisto (14.)

Kampens bedste:

Læs også:Endnu dyrere: Her er Pione Sistos virkelige løn i FC Midtjylland

FC Midtjylland:
Det er tænkevækkende, at Pione Sisto endnu ikke er helt på 100 procent endnu, når han kan levere sådan en kamp. Scoringen i sig selv var i topklasse, mens de øvrige 70 minutter, han fik på banen, var med teknisk højt niveau og forsøg på at skabe muligheder med elegante løft og stikninger.

Samtidig var det en fornøjelse at se ham sammen med en legekammerat som Evander inde på midtbanen, som gav midtjyderne mange strenge at spille på. Dermed var det ikke bare nok for Lyngby at lukke ned for én spiller. Desuden var Jens Lys Cajuste som en prop defensivt, hvor der blev lukket ned for modangreb.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Lyngby Boldklub:
Ligesom i første spillerunde af den nye Superliga-sæson var Thomas Mikkelsen den store redningsmand for Lyngby. Det var i virkeligheden en kamp, hvor midtjyderne kunne have vundet langt mere komfortabelt, men med stærke redninger fra den 37-årige Lyngby-målmand blev spændingen om kampens udfald holdt i live.

De øvrige spillere havde mest travlt med at dæmme op for midtjyderne, og de offensive kom kun frem til meget små muligheder for at få scoret. Dog leverede Hebo en meget fin indsats arbejdsmæssigt, hvor der blev løbet mange kilometer.

Kampens værste:
Der var en del spillere på Lyngby-midtbanen, som havde svært ved at få fat, og de var simpelthen overmatchet i store dele af kampen. Derfor var det ikke underligt, at Christian Nielsen hurtigt valgte at pille spillere som Kasper Enghardt og Christian 'Greko' Jakobsen ud. Hos FCM havde lidt mere skarphed foran mål fra Dions Cools side lukket kampen omkring midtvejs.

Kampens detalje:
Forud for kampen blev Erik Sviatchenko, som sad over til kampen, kåret som årets spiller af Spillerforeningen. Dermed har han gjort rent bord, da han også vandt Divisionsforeningens udgave, ligesom han blev både Efterårets og Forårets Profil i Tipsbladet.

Læs også:Superliga powerranking: Kan BIF, AGF og OB holde sig over FC-klubberne?

Læs også:FC Midtjylland klar til gruppespil efter storsejr

Læs også:Sistos europæiske erfaring skal hjælpe FCM: Det giver en tryghed

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus