Video : Tipsbladet
Superliga

Vallys: Det gider jeg ikke snakke om

Nicolai Vallys var ikke vild med et bestemt spørgsmål efter 1-2-nederlaget til OB søndag aften.

Brøndby tabte søndag aften med 1-2 i overtiden mod Brøndby, og til trods for nederlaget så føler midtbanespilleren Nicolai Vallys at projektet i klubben er på vej er godt på vej under cheftræner Jesper Sørensen.

Det fortæller han i et interview med Viaplay.

- Jeg synes stadig, at vi har gang i nogle spændende ting. Vi har spillet nogle gode træningskampe, og vi fik tre point sidste gang, så jeg er stadig meget positiv, fortæller Brøndby-profilen.

Når det kommer til, hvorvidt Brøndby er mesterskabskandidater efter sådan en kamp, så lyder svaret sådan:

- Jeg synes, at den her kamp var rigtig tung at sluge, så jeg gider ikke stå og snakke om mesterskab efter, at jeg har tabt 1-2 på hjemmebane mod et godt OB-hold, men stadig en kamp, som vi skal vinde, siger han og fortsætter:

- Så efter sådan en kamp gider jeg ikke stå og om mesterskab efter to runder, siger han og erkender dog, at det er fair, at man forholder Brøndby-holdet dem deres målsætning, lyder det fra Nicolai Vallys.

Derudover kom han ind på sin position på holdet, hvor han forklarer, at han føler sig fint tilpas og spiller der, hvor han bliver placeret på banen - og at den nuværende rolle er fin for ham, men at han godt kunne gøre mere for at komme på bolden.

Selv var det ham, der stod for Brøndbys enlige scoring, da han bragte dem foran med 1-0.

Nicolai Vallys var da også en af de spillere, som lyste op for dem. Læs mere om det her.