Video : Tipsbladet
Superliga

Snart kontraktfri: Okore har interesse fra danske og udenlandske klubber

Jores Okore har snart kontraktudløb, men det lader ikke til, at han kommer til at gå arbejdsløs længe, hvis han ikke skriver under med AaB.

AaB's Jores Okore har kontraktudløb efter denne sæson, og det er stadig uvist for ham, hvor karrieren skal fortsætte. Dog lægger han ikke skjul på, at der er interesse for ham rundt omkring.

Det fortæller han i et interview på Eurosport 2.

- Jeg har ikke skrevet under på noget. Lige pt er min agent i gang med at snakke med diverse klubber. Selvfølgelig holder han mig lidt opdateret, men mit største fokus er bare at gå ind og gøre det så godt som muligt og spille det fodbold, som jeg kan spille, siger han og fortsætter:

Læs også:AaB holder Tengstedt ude af truppen: Ville ikke forlænge kontrakten

- Jo bedre jeg præsterer, desto større chancer er der for, at der kommer en god klub og siger 'ham vil vi gerne have.'. Det gælder bare om at bygge på i stedet for at tænke på det bag kulisserne, lyder det fra Jores Okore, som tilføjer, at der er muligheder både i Danmark og udlandet.

Samtidig bemærker han, at det mest interessante indenfor den danske grænse er i AaB, hvor han synes, at man har gang i noget interessant. Samtidig er de også åbne for at lave en ny aftale, oplyser midterforsvareren. 

Desuden var han søndag med i AaB's 0-0-kamp på udebane mod FC Nordsjælland, og her var han godt tilfreds med den indsats, som den nordjyske klub kom ind til kampen med.

Læs også:Okore slipper med skrækken: Politiet dropper matchfixing-efterforskning

God præstation. Særligt på det her underlag, som man ikke er vant til. De har nogle gode holdspillere, som er hurtige og vant til at spille på det her underlag, så man skal være på tæerne og arbejde rigtig hårdt for at holde nullet og sågar score i den anden ende, fortæller Okore.

Næste opgave for AaB og Jores Okore er mod Brøndby.

Læs også:AaB-legende er på vej tilbage til den nordjyske klub

Læs også:Superligaens bedste: Brøndby overhaler FC København