SønderjyskEs 10 mand fighter sig til point mod OB

SønderjyskE kæmpede sig med en mand i undertal til 1-1 mod OB.

OB og Sønderjyske delte søndag pointene imellem sig i et 1-1-opgør i Odense, hvor udeholdet i størstedelen af anden halvleg spillede med en mand i undertal.

OB bragte sig i front efter fem minutter ved Bashkim Kadrii, men de fynske værter formåede ikke at holde fast.

Sønderjyskes Emil Holm fik med godt 20 minutter tilbage af kampen udlignet til slutresultatet efter et målmandsdrop af den indskiftede OB-keeper Sayouba Mandé.

Målmanden fra Elfenbenskysten løb ud af sit mål, men fik ikke bokset bolden væk. I stedet fik Emil Holm hovedet på bolden, der fløj videre ind i det tomme mål.

Mandé var kommet på banen fra anden halvlegs start, da Oliver Christensen måtte trække sig i pausen med en skade.

Sønderjyske-målscorer Emil Holm kom samtidig til skade og var tvunget til at lade sig udskifte.

Ti minutter før udligningen var Sønderjyske blevet reduceret til ti mand, da Philipp Schmiedl var blevet præsenteret for sit andet gule kort.

Med det uafgjorte resultat nærmer nedrykningsstregen sig for både OB og Sønderjyske, efter at Lyngby vandt med 3-1 i Horsens.

OB har fem point og Sønderjyske fire point ned til Lyngby, der befinder sig under nedrykningsstregen.

I næste uge skal Sønderjyske på besøg i Lyngby i et brag, hvor holdet fra Nordsjælland for alvor kan få kontakt til Glen Riddersholms Sønderjyske-mandskab.