Video : Tipsbladet
Superliga

Søren Krogh med klar OB-kritik: Savner kontinuitet

Søren Krogh er ikke bleg for at sætte fingeren på, hvad OB har savnet i den seneste tid.

OB er i denne sæson igen havnet i nedrykningsspillet, som det har været tilfældet i alle årene med den nuværende Superliga-struktur pånær et enkelt år. Når det er sådan - og at de ikke er blevet dygtigere til at håndtere det i år, så handler det ifølge OB-cheftræner Søren Krogh om noget helt bestemt.

Det fortæller han om i et interview i podcasten 'Bech bag bolden' med Troels Bech.

- Nu har jeg snart været her i tre år og uden, at man kan konkludere det, så vil jeg sige, så tror jeg også, at det handler om en form for kontinuitet. Hvad er vores anbefalinger i forhold til at vi holder fast i ting og holder fast i personalet og holder fast i spillere og trænere osv, siger han og fortsætter:

- Det er jo igen det her med kuntinuitet versus quick fixes og hurtige reperationer og hurtige resultater og sådan noget. Det er måske kernen, vi taler ind i her med stor udskiftning i spillertrup og personale, lyder det fra Søren Krogh.

Han peger endvidere på, at det godt kan være, at hvert nedrykningsspil er en ny historie, som også gør sig gældende, når det handler om spillestilsopbygning og den måde, som man generelt griber tingene an på.

- Så for mig ligger der noget i i forhold til spørgsmålet om, hvorfor vi ikke bliver bedre til at håndtere nedrykningsspil, så er det måske fordi der mangler noget kontinuitet og en retning ind i det, som er fast. Det er på det store parametre, fastslår Søren Krogh.

OB har i denne sæson haft store problemer på hjemmebanen i Odense, hvor det endnu ikke er blevet til en eneste sejr i hele Superliga-sæsonen. Det har været stærkt medvirkende til, at klubben er blot to point over nedrykningsstregen.

Søren Krogh blev forfremmet til cheftræner i klubben i december efter man fyrede Andreas Alm. Inden da var Søren Krogh assistenttræner for fynboerne.

Næste opgave for dem er mod Randers.