• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Ståle sender simpelt råd til Neestrup inden debut

Foto: Getty Images

Forud for debuten som cheftræner har Jacob Neestrup fået et råd med på vejen fra sin tidligere chef.

Af Lars Gram-Hanssen

Der hviler et tungt pres på Jacob Neestrup inden søndagens hjemmekamp mod AGF, hvor den tidligere assistent får sin debut som cheftræner for FC København.

Og forud for debuten har den 34-årige Neestrup fået et råd med på vejen fra sin tidligere chef, Ståle Solbakken, der i et interview med Ekstra Bladet beskriver Neestrup som 'en dygtig fyr'. 

Ståle Solbakken, der havde Neestrup som assistent i sin tid i FC København, vil dog ikke lægge hovedet på blokken i forhold til spørgsmålet om, hvorvidt Neestrup bliver en succes.

- Han er klar og tydelig, og han har alle forudsætninger for, at det kan blive godt. Men han er ung. Han er meget ung. Vi har alle været unge engang, så et enkelt godt råd til Jacob herfra er at være godt forberedt på de gode og dårlige dage. Jeg er glad på hans vegne, siger Ståle Solbakken således til Ekstra Bladet. 

FC København og Jacob Neestrup har desperat brug for tre point i dagens hjemmekamp mod AGF, idet mestrene aktuelt indtager en højst utilfredsstillende 9. plads i Superligaen. 

Opgøret mellem FC København og AGF sparkes i gang klokken 18.00 og kan ses på 3+. Du kan læse Tipsbladets optakt til kampen HER.