2017-09-13 08:59
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske landsholdsspiller Viktor Fischer var kortvarigt et emne i FC København, men en aftale var ikke mulig at lave, lyder det fra manager Ståle Solbakken.

Det har været en sommer med stor udskiftning i FC København.

Klubben har sagt farvel til nøglespillere som Mathias "Zanka" Jørgensen, Ludwig Augustinsson og Andreas Cornelius, og det giver selvsagt et dyk i kvaliteten, når tre så store profiler siger farvel. Godt nok er der handlet nye folk ind, men flere af dem mangler fortsat at sætte deres aftryk.

Denne sommer har været hektisk for FCK, der har ledt efter erstatninger for profilerne, og som blandt andet har undersøgt flere danske emner som Erik Sviatchenko, uden at en aftale blev til noget.

Et andet kortvarigt FCK-emne denne sommer var Viktor Fischer.

Den danske landsholdsspiller skulle væk fra Middlesbrough og er endt i tyske Mainz, men inden nåede Ståle Solbakken lige at få informationer om dankserens situation, fortæller han selv til BT.

- Vi snakkede aldrig med Fischer, men vi talte med hans agent. Vi talte med agenten om en anden spiller, som han tilbød, så talte vi lidt om nogle andre ting, og så kom vi ind på Fischer. Men det var ikke muligt, siger Ståle Solbakken til BT.

Manageren forklarer, at han gerne havde hentet flere skandinaver ind i truppen - kun Pierre Bengtsson er hentet denne sommer - men det var ikke noget, der kunne lade sig gøre i denne omgang.

- Vi har kigget på rigtig mange skandinaviske spillere og en del danske spillere også. Vi ville gerne have noget mere skandinavisk ind, men da de enten ikke er gode nok eller uopnåelige, synes jeg, at jeg må forklare det. For vi har jo en agenda om, at vi først kigger i Skandinavien, siger Ståle Solbakken.

Viktor Fischer er som bekendt skiftet til tyske Mainz - han har Søren Lerbys agentvirksomhed bag sig.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO