Ståle Solbakken har i dag sagt, at han ikke bliver træner for det norske landshold. Han ville dog gerne have arbejdet for det norske fodboldforbund sideløbende med jobbet i FCK.

Det er i dag kommet frem, at Ståle Solbakken ikke skal være landstræner for Norge, på trods af han holdt flere møder med fodboldforbundet. 

- Jeg har egentlig ikke taget noget valg. Det hele blev afsluttet efter to møder. Det blev bare kompliceret, siger Ståle Solbakken til NTB ifølge sporten.com

- Idéen var at dobbeltjobbe, men det kunne ikke lade sig gøre. Jeg er fuldt indstillet på at fuldføre kontrakten med FCK. 

Der er altså gode nyheder for alle de FCK-fans, som håber på at holde på Solbakken så længe som muligt. Nordmandens kontrakt med FC København udløber i sommeren 2018. Selvom det ikke blev til et landstrænerjob i denne omgang, nærer Solbakken stadig følelser for landsholdet.

- Jeg har stærke følelser for det norske landshold og ved, hvor fedt det er at spille slutrunder. Det er nok det, som også trigger folk. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO