Foto: Getty Images
Superliga

Store planer i FCM: Der kan komme køb man ikke har set før her

FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen åbner op om, at der kan blive lavet nogle handler med klassespillere i det kommende vindue.

FC Midtjylland havde for et års tid siden den svenske midtbanespiller Oscar Hiljemark, men de måtte dog se ham gå til Dinamo Moskva på en lejeaftale fra Genoa. Det betyder dog ikke, at midtjyderne har opgivet at hente spillere fra den hylde. Tværtimod.

Det fortæller FCM-sportschef Svend Graversen i et interview på Canal 9, hvor han slår fast, at selvom de har et godt hold i FCM, så kan det godt være, at der skal mere til i truppen til næste sæson.

- Hvis der kommer en mulighed, som vi ikke kan sige nej til, så er vi måske også villige til at gå lidt længere, fordi der netop i det her marked kan opstå muligheder, som vi ikke har kunne for et år siden, siger han og fortsætter:

Læs også:FCM-lejesvend vender hjem til Ukraine

- Det kan blive til nogle køb, som vi i hvert fald ikke har set i Midtjylland, hvis muligheden byder sig. Det gælder ikke størrelsen på beløb men klassen på spilleren, lyder det fra Svend Graversen.

Dog påpeger han også, at der er nogle spillere på udleje, som kommer tilbage til klubben, som er interessante for midtjyderne at få igen.

- Vi har nogle udlejede spillere, som vi synes har præsteret rigtig fint. Vi har en David, som er blevet mester nede på Cypern og gjort det fremragende dernede, som kommer tilbage. Vi har en Kraev, som spiller fast og har gjort sig bemærket nede i Portugal. Ham glæder vi os også til at se igen, fastslår Graversen.

Læs også:Blog: Kald mig Lupus, hvis FC Midtjylland kan slå Salzburg

FC Midtjylland sikrede sig mesterskabet torsdag, og dermed skal de i Champions League-kvalifikation efter denne sæson.

Læs også:FCM forlænger med talentfuld nigerianer

Læs også:FC Midtjylland regner med at købe spillere før nyt Europa-forsøg