• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Patrick Mtiliga har fået flere tilbud, men overvejer stadig, hvor fremtiden skal forsætte. Superligaen er en af mulighederne.

Af Nicki Reinhardt

Efter to år i spanske Málaga er Patrick Mtiliga gået på klubjagt. Den 30-årige venstreback står uden kontrakt, og udsigten til at kunne hente en dansk VM-spiller gratis har fået danske klubber til at røre på sig.

- Der er en henvendelse fra Superligaen i øjeblikket, men mere kan jeg ikke sige om det lige nu. Der har også været en anden dansk klub på banen tidligere, siger Patrick Mtiliga til tipsbladet.dk.

Tidligere på året udtalte den tidlige B.93-, Feyenoord- og Breda-spiller, at en retur til dansk fodbold stod højt på ønskelisten, og det står han ved. Hvis omstændighederne er helt rigtige vel at mærke.

- Det er et vigtigt tidspunkt i mit liv. Jeg har også en familie at tænke på, og vi skal have både familielivet og økonomien til at gå op i en højere enhed. Jeg har sagt til mig selv, at jeg skal have is i maven og ikke bare springe på det første det bedste, siger Patrick Mtiliga.

- Der har også været noget fra udlandet, som så rigtig godt ud rent finansielt, men destinationen var ikke lige min førsteprioritet.

Den offensive venstreback har spillet fem kampe på det danske A-landshold og var en del af truppen til sidste sommers VM-slutrunde i Sydafrika.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020