• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Troels Bager Thøgersen

Superligaens 15 største salg: De dyreste slog fejl

Foto: Getty Images

Tipsbladet ser nærmere på Superligaens 15 dyreste spillere. I dag slutter listen med de tre dyreste salg i Superliga-historien, der alle havde det svært, da de kom til udlandet.

Af Troels Bager Thøgersen

BEMÆRK: Listen er lavet uden denne sommers Superliga-salg af Frank Onyeka, Kamaldeen Sulemana og Jesper Lindstrøm. Dermed kan vi også analysere på, om spilleren har været en succes eller en skuffelse.

Hvordan har Superligaens dyreste spillersalg egentlig klaret sig?

Og kan vi udlede noget om Superligaens succes eller mangel på samme med at sælge spillere til udlandet ved at se på dem, der blev solgt dyrest?

I den kommende tid ser vi nærmere på de 15 dyreste spillersalg fra Superligaen, hvordan handlerne blev til, og hvordan det er gået spillerne siden da.

Vi slutter serien med en stor artikel i Tipsbladet 30. juli, hvor vi har det komplette overblik over alle 15 spillere.

I dag har vi den helt store finale med de tre dyreste spillere, der er solgt fra Superligaen - tre spillere, der på forunderlig vis faktisk ikke slog til i deres nye klub, selvom de er de dyreste, der nogensinde er solgt fra Danmark.

Se hele analysen i videoen, der ligger i toppen af artiklen. Og se, hvorfor de tre spilleres indledende problemer ikke nødvendigvis betyder, at de har haft en dårlig karriere i udlandet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020