• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Superligaens tag-selv-bord: Mange interessante spillere er gratis

Foto: Getty Images

Transfervinduet er lukket, men der kan stadig hentes transferfrie spillere, og der er mange interessante navne at plukke.

Af Ole Hoffskov

Sommerens transfervindue er lukket, og det er ikke længere muligt for de danske Superliga-klubber at købe nye spillere. Det er dog stadig muligt at forstærke sig.

I den forbindelse skal klubberne tage for sig i buffeten af transferfrie spillere, og der er også prominente navne at hente i det marked. Mange interessante navne står således uden klub, og de skulle nok kunne friste op til flere i Superligaen.

Tipsbladet.dk lister her syv navne, der kan hentes transferfrit.

Jakob Haugaard
Målmand, 27 år
Klubløs - senest Stoke City

Skulle en dansk klub være på jagt efter en målmand, kan Jakob Haugaard være et oplagt emne. Den tidligere U-landsholdsspiller har senest været i engelsk fodbold hos Stoke City, men han har generelt ikke spillet meget. Haugaard var tæt på den norske klub FK Haugesund tidligere på sommeren, men det blev ikke til noget.

Læs også:Ankersen: Det bliver et på gensyn, ikke farvel

Delphin Tshiembe 
Forsvarsspiller, 27 år
Klubløs - senest Hamilton

Midtstopperen har spillet 39 Superliga-kampe for AC Horsens og var en spiller, Bo Henriksen værdsatte højt. Delphin Tshiembe har senest været i skotske Hamilton og leder nu efter en ny klub. 

Stefan Strandberg
Forsvarsspiller, 29 år
Klubløs - senest Krasnodar

10 landskampe for Norge. 110 kampe for Rosenborg. Ni kampe i Europa League-gruppespillet. Et mesterskab med Rosenborg BK. Stefan Strandbergs CV fejler bestemt ikke noget, og nu kan han altså erhverves kvit og frit efter senest at have tørnet ud for russiske Krasnodar. 

Marcus Pedersen
Angriber, 29 år
Klubløs - senest Strømsgodset

Marcus Pedersen har en fortid i OB, og måske kan han igen blev aktuel i Danmark. Nordmanden blev i sidste sæson nummer to på topscorerlisten i Eliteserien med 14 mål, så han ved, hvor målet står. Marcus Pedersen bærer i øjeblikket rundt på en knæskade, og det taler naturligvis imod. 

Thomas Juel-Nielsen
Forsvarsspiller
Klubløs - senest SønderjyskE

Juel-Nielsen har erfaring fra højeste niveau i både Danmark, Sverige og Norge, og efter hans kontrakt med SønderjyskE udløb, har han været fri på markedet. Han har også spillet i USA og været på et kortvarigt og ufrugtbart ophold i Israel.

Læs også:Bo Henriksen: Vi har fået en yderst fordelagtig aftale med Jannik Pohl

Et par langskud....

Wilfried Bony
Angriber - 30 år
Klubløs - senest Al Arabi

Michael Laudrup hentede Wilfried Bony til Swansea, og angriberen blev en gigantisk succes i Wales, inden han blev solgt videre til Manchester CIty for knap 300 millioner kroner. Siden er Wilfried Bonys karriere gået stødt ned ad bakke, og nu kan han erhverves ganske gratis. Umiddelbart virker det ikke realistisk, at han kan ende i Danmark, men for et par uger siden var det fremme, at Rosenborg var blevet tilbudt ivorianeren, men takkede nej. Så man skal aldrig sige aldrig.

Birkir Bjarnason
Midtbanespiller - 31 år
Klubløs - senest Aston Villa

En islænding, der gerne vil hjem nordpå og vælger en dansk klub, er bestemt set før, og det kan måske være en mulighed med Birkir Bjarnason, der har spillet 78 landskampe for Island. Ved EM i 2016, hvor Island tryllebandt en hel fodboldverden og nåede kvartfinalen, scorede han to mål. Birkir Bjarnason har huseret mange år i norsk fodbold. 

Læs også:FCM-boss med store forventninger til Marcondes: 15 mål er ok

Læs også:Esbjerg ophæver med mislykket offensivspiller

Læs også:Bendtner-boom: Nu er der odds på Nicklas Bendtner i Superligaen