• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Svensk forsvarsspiller på vej til Brøndby

Foto: Getty Images

Nu ser det ud til, at Brøndby er ved at få erstatninger ind til forsvarskæden.

Af Oliver Okstrøm

Mens endnu en forsvarsspiller ser ud til at være solgt fra Brøndby i form af Andreas Maxsø. Nu ser det dog ud til, at midterforsvareren Rasmus Wikström er på vej til de danske mestre.

Det melder den svenske avis Aftonbladet.

Den 20-årige spiller er ejet af IFK Göteborg, men er i øjeblikket på en lejeaftale i Eskilstuna, som spiller i den næstbedste svenske række. Dog skulle han være en spiller, som snart kommer til at forstærke Brøndby-holdet.

Den nuværende kontrakt med IFK Göteborg og såmænd også lejeaftalen med Eskilstuna udløber i slutningen af november, men det nævnes ikke, hvorvidt der er tale om et skifte til den danske Superliga inden.

Baggrunden for udlejen til den næstbedste svenske række handler blandt andet om, at Wikström havde været igennem en skadespause på 11 måneder, hvorefter han tidligere i 2021 blev sendt ud.

I Brøndby har man sagt farvel til Anthony Jung, Hjörtur Hermannsson og givetvis snart Andreas Maxsø, og dermed er den vante tremandsbagkæde snart helt væk. Derudover er Marvin Schwábe også væk fra målet.

Ledelsen i den københavnske vestegnsklub med Carsten V. Jensen i spidsen har også nævnt planer om at forstærke sig. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020