• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Thomas Bælum forklarer AaB-afsked

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Thomas Bælum sætter nu ord på sit AaB-exit.

Af Lars Gram-Hanssen

AaB skal have ny administrerende direktør, idet den nordjyske klub siger farvel til Thomas Bælum

I en pressemeddelelse meddeler AaB, at klubbens bestyrelse er nået til enighed med Thomas Bælum om at skilles senest med udgangen af april. 

- I det nye set up for AaB har jeg haft overvejelser omkring min egen rolle, og jeg har nu vurderet, at timingen for at gå hver til sit er den rette, siger Thomas Bælum. 

- Jeg vil kigge tilbage på fire et halvt begivenhedsrige år, hvor vi med strategi Nordkraften, der blev implementeret i 2019, gik ind i en strategiperiode med fokus på at styrke og udvikle både det sportslige og det kommercielle område. Indimellem havde vi også Covid-19 at forholde os til, men henover strategiperioden lykkedes det i forhold til den kommercielle del at skabe en fremgang på alle parametre.

- Sponsorindtægterne er steget, matchday-indtægter og det gennemsnitlige tilskuertal er blevet løftet markant, og antallet af sæsonkortholdere er rekordhøjt, hvilket naturligvis glæder mig.

- Hvad fremtiden bringer, har jeg ikke lagt mig fast på, men sikkert er det, at jeg ønsker AaB alt det bedste fremover, slutter Thomas Bælum.

Thomas Bælums exit kommer efter en ekstremt svær sæson i AaB, hvor man har fyret to cheftrænere i Lars Friis og Erik Hamrén. AaB ligger aktuelt på sidstepladsen i Superligaen.