• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AaB-boss er færdig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AaB-boss Thomas Bælum er færdig i klubben senest ved udgangen af april, oplyser klubben i en selskabsmeddelelse.

Af Kenneth Jensen

AaB skal have ny administrerende direktør.

Thomas Bælum stopper i klubben, fremgår det af en pressemeddelelse, hvor det dog bliver fastslået, at han kan sidde frem til udgangen af april. Han har arbejdet for den nordjyske klub, som han også spillede for i sin aktive karriere, siden sommeren 2018.

Det sker, efter AaB i sidste uge fik en ny investor ind i klubben i form af Sports Strategy Excellence 22 - en investorgruppe hvor Thomas Hitzlsperger, den tidligere topspiller, også er med. Det er ventet, at tyskeren bliver involveret i en eller anden form i den daglige ledelse i AaB, der udover en administrerende direktør også mangler en sportsdirektør samt en permanent cheftræner.

- Da Thomas Bælum i sin tid blev ansat var det med en klar målsætning om at bringe AaB et bedre sted hen rent kommercielt. Den opgave er udført succesfuldt med en flot vækst på alle parametre, ligesom Thomas har været en stor del af processen omkring aftalen med SSE 22 (Sports Strategy Excellence 22 som ved en kommende aktieemission vil erhverve cirka 20 procent af aktierne i AaB A/S, red.).

- Vi har haft en rigtig god dialog med Thomas igennem denne proces, og nu er vi et sted, hvor vi er trygge organisatorisk omkring det kommercielle set up, hvorfor begge parter mener, at timingen til at gå hver til sit er den rette.

- Med aftalen med SSE 22 er det naturligt, at den kommende sportslige ansvarlige indgår i direktionen, men hvordan den fremtidige organisation præcis vil se ud, vil vi præsentere, når den er på plads, lyder det fra Niels David Nielsen.

Indtil videre overtages direktionens opgaver af økonomichefen Jesper Dalum. AaB afholder den 19. april ordinær generalforsamling.

Nordjyderne er i øjeblikket sidst i Superligaen og er på kurs mod NordicBet Ligaen.