Foto: IMAGO
Superliga

Thomas Gravesen ekstatisk: Det vildeste

Discovery-ekspert Thomas Gravesen er svært begejstret over den spænding, der venter i resten af Superligaens Mesterskabsspil.

2. påskedag bød på et par overraskende resultater i Superligaen, da både FC København og FC Midtjylland tabte på hjemmebane, hvilket efterlader Brøndby IF som aktuel guldfavorit. 

Med ni spillerunder tilbage af Mesterskabsspillet er intet dog afgjort endnu, og efter FC Midtjyllands 3-2-nederlag til FC Nordsjælland pegede Thomas Gravesen på, at afslutningen på Superliga-sæsonen tegner til at blive fantastisk underholdende. 

- Det er 10 sådan nogle kampe her, der er i vente. Og det svinger fra kamp til kamp. Vi ser et FC København-hold tabe til Brøndby inde i Parken. Vi ser FC Midtjylland tabe til FC Nordsjælland. Nu har vi det, som vi alle sammen går og drømmer om: Vi har et Mesterskabsspil, hvor hver eneste kamp er fantastisk.

- Der er noget i hver eneste kamp for os, der sidder og kigger på. Det er det vildeste. Jeg synes simpelthen, at det er det fedeste, der er, når vi er vidner til sådan nogle kampe her. Det er bare lige ned ad min gade, lød det fra Discovery-eksperten.  

Thomas Gravesen blev herefter spurgt til, hvad der gør ham særligt ekstatisk over den aktuelle situation i Mesterskabsspillet. 

- Fordi der er det hele i det. Vi har intensitet og vi har et hold (FC Midtjylland, red.), der slet, slet ikke er på banen i den første time, og så ændrer det sig fuldstændigt, fordi træneren laver om på måden, som FC Midtjylland spiller på. Thomas Thomasberg går ind og skifter og siger 'der er ikke mere at forsvare, nu skal vi fremad'.

- Der er 10 kampe til at vinde det danske mesterskab, så nu ser vi hold, der investerer i at lave mål. Vi ser hold, der smider tøjlerne og smider selerne og som gør noget for at score mål, og ikke bare stiller sig ned mod Schweiz og spiller 0-0, lød svaret fra 'Graver', der dermed også kom en lille stikpille til Kasper Hjulmands landshold. 

Efter mandagens kampe ligger Brøndby nummer ét i Superligaen med 50 point, mens FC Midtjylland og FC København har henholdsvis 48 og 45 point.

I næste runde får Brøndby besøg af Silkeborg IF, mens FC Midtjylland møder AGF på udebane. FC København skal en tur til Farum for at møde FC Nordsjælland.