• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Thomasberg skal bryde skrækkelig statistik: Bedste FCM-hold nogensinde

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Thomas Thomasberg og Randers FC bærer rundt på en forfærdelig statistik mod FC Midtjylland. Lørdag tørner de to klubber sammen i Herning.

Af Ole Hoffskov

Det er svært for de fleste at møde FC Midtjylland. For Thomas Thomasberg er det næsten umuligt.

Som cheftræner har den tidligere FC Midtjylland-spiller stået over for de danske mestre seks gange - han har aldrig fået et eneste point. Randers FC, som Thomasberg aktuelt står i spidsen for, har ikke vundet over FC Midtjylland siden oktober 2012, og i Herning har kronjyderne ikke vundet en kamp i 11 år.

Så der er ikke ret meget, der taler for, at Randers FC vinder lørdagens opgør på MCH Arena, men kronjyderne jagter naturligvis overraskelsen. Thomas Thomasberg har stor respekt for de danske mestre.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

- Priske sagde efter deres avancement, at de aldrig har haft en stærkere trup, og det har han udefra set fuldstændig ret i. Jeg håber virkelig, at de kommer det sidste stykke ind i Champions League, siger Thomasberg til Tipsbladet og fortsætter:

- Vi har en forfærdelig statistik mod dem, og vi går vel fra to til fem procents chance for en sejr over dem, fordi de af helt naturlige årsager har stort fokus på den sidste og afgørende kamp mod Slavia Prag. Jeg vil da helt klart helst møde dem på nuværende tidspunkt i kampkalenderen i stedet for et tidspunkt, hvor vi var den eneste kamp, de skulle koncentrere sig om i den pågældende uge. De kommer nok til at rotere i startopstillingen, ligesom de gjorde mod Lyngby, og det er så nogle fremragende spillere, de kan rotere ind.

Du kan læse hele interviewet med Thomas Thomasberg i Tipsbladet, som er på gaden i dag. I Tipsbladet får du også en masse om AaB - herunder interviews med sportschef Inge André Olsen og Lucas Andersen. Du får et stort fokus på Gareth Bales comeback i Tottenham, en stille fodboldsnak med Michael Noer. Og meget mere. Du får Tipsbladet med, når du køber Ekstra Bladet.

Læs også:Randers FC jagter ny kantspiller: Fire-fem spillere er interessante

Du kan også få et abonnement på fredagsavisen - læs mere her.

Læs også:Randers-boss om topscorer: Skal gøre som Lewandowski og Wilczek

Læs også:Superliga powerranking: Derfor bliver Brøndby overhalet af FC Midtjylland

Læs også:Lionel Messi i Herning: Så sandsynlig er nedrykning for Superliga-klubberne

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus