• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Tidligere FCK'er vil ud af sin kontrakt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere FC København-spiller Erik Johansson - der nu hedder Erik Berg - er angiveligt tæt på at stoppe karrieren.

Af Ole Hoffskov

Den tidligere FC København-spiller Erik Berg - der under sin tid i Danmark hed Johansson til efternavn - har mere end to år tilbage af sin kontrakt med Djurgården, men nu arbejder han på at få aftalen ophævet, skriver Expressen.

32-årige Erik Berg har i en lang periode døjet med skader, og ifølge den svenske avis vil han nu ud af sin kontrakt. Det trækker op til et tidligt karrierestop for den svenske midtstopper.

Erik Berg har slet ikke trænet med i Djurgården i opstarten, og han er heller ikke med klubben på træningslejr i denne uge.

Svenskeren forlod FC København i sommeren 2018, og det kom som noget af et chok for løverne, at Erik Berg pludselig ville væk. Han ville imidlertid hjem til Sverige og tættere på sin kæreste. Derfor blev han solgt til Djurgården.

- Min familiesituation gjorde, at jeg ville være tæt på her (Stockholm, red.), men samtidig fortsætte med at spille fodbold på topniveau. Det var en perfekt løsning for mig. Jeg er ikke i det her bare for at tjene penge, det er klart, at jobbet er rigtig godt, og man tjener godt på det, men jeg behøver ikke 100 millioner i banken, sagde den tidligere FCK'er i et interview med Expressen i 2018.

Den tidligere svenske landsholdsspiller danner par med TV-værten Carina Berg, og de blev gift for to år siden. Ved den lejlighed skiftede han navn fra Erik Johansson til Erik Berg.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020