Video : Tipsbladet
Superliga

Tipsbladets dom: Et lavpunkt for OB

OB ramte bunden på hjemmebane, da man søndag aften tabte til Hvidovre. Tipsbladet zoomer ind på kampen.

OB - Hvidovre IF 0-2 (0-0)
0-1 Tobias Thomsen (57.)
0-2 Tobias Thomsen (62.)

Kampens bedste
OB

Det var ikke Hans Christian Bernats skyld, at OB tabte i dag. Den unge keeper havde flere fine redninger, og der var ikke meget, han kunne gøre ved Hvidovres scoringer. Pilen peger opad for Bernat i øjeblikket - det samme kan ikke siges om OB.

Hvidovre IF
Endelig lykkedes det! Hvidovre har snuppet en Superliga-sejr i 15. forsøg. Sejren var fuldt fortjent, og det er umuligt ikke at pege på Tobias Thomsen, når han nu er manden bag de to kasser. Begge mål var godt headet ind, men det er umuligt kun at pege på én spiller i dag for Hvidovre. Forsvaret stod stærkt, og særligt Ahmed Iljazovski var fremragende. Christian Greko Jakobsen og Lirim Qamili gjorde også ondt på fynboerne. Flot, flot indsats af Hvidovre, som må have savnet at synge sejrssang i omklædningsrummet.

Kampens værste
Puha, hvor skal vi egentlig starte med OB? Aftenens resultat var nok lavpunktet for den kriseramte klub, og lige nu lader det ikke til, at noget som helst fungerer. Spillet på banen var en katastrofe i dag, og man var klart næstbedst på samtlige parametre. Det er basale ting, som ikke lykkes for OB; mærkelige fejlafleveringer, manglende løbevillighed og et udtryk af modløshed. Lægger man de ting sammen, så har man en nedrykker, og det er, hvad OB, ligner lige nu; et nedrykkerhold. 

Kampens detalje
Som nævnt spillede Ahmed Iljazovski en god kamp, og særligt hans anden halvleg var helt vild. Det var med et fremragende indlæg, at han fandt Tobias Thomsen, men også i den modsatte ende var han vigtig. For et par minutter efter sit oplæg, så lavede han en fremragende forsvarsaktion. Man forstår, hvis han har ømme stænger i morgen, for han drønede op og ned ad venstresiden hele kampen igennem.