Tobias Bech sikrer AGF sejr i sidste test

AGF slog norske Bryne i deres sidste testkamp, inden Superligaen går i gang igen.

AGF spillede mandag deres sidste testkamp forud for forårets Superliga-kampe, da de mødte norske Bryne. Det skete med en 1-0-sejr, hvor Tobias Bech var manden bag opgørets enlige scoring.

Den kom desuden allerede efter 10 minutters spil, da han sparkede bolden ind fra en spids vinkel, og selvom det blev til flere gode muligheder for eksempelvis Frederik Brandhof og Mikkel Duelund, så blev det ikke til mere i første halvleg.

Efter pausen blev de ved med at skabe chancer, og det lykkedes tilmed Tobias Anker at få scoret, men det blev annulleret, da der blev dømt et frispark i forbindelse med situationen. Det blev også til flere chancer efter standarder, men ikke flere mål.

AGF benyttede desuden pausen af kampen til at skifte 10 spillere, så det kun var Jonas Jensen-Abbew, der blev på banen og fik en times spil.

Deres første kamp i Superligaen er på mandag, hvor de skal møde Vejle i et østjysk opgør på udebane.

I aarhusianernes testkampe er det gået sådan, at de spillede 3-3 mod både DVTK og Puskas Academy, der begge er fra Ungarn. Dernæst tabte de med 1-5 til FC København, spillede 1-1 mod tjekkiske Plzen og vandt 2-1 over Viborg inden kampen mod Bryne.

Forud for forårsopstarten er AGF'erne på en fjerdeplads.