• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Henrik "Tømrer" Pedersens pub Målet er blevet venskabsbodega med Peter Degns Toldboden.

Af Kim Michelsen

En nuværende og en tidligere Silkeborg-spiller har det til fælles, at de ejer en sportsbar. Henrik "Tømrer" Pedersen ejer Målet i Silkeborg, og Peter Degn ejer Toldboden i Ebeltoft.

- Peter Degn er måske blevet inspireret af mig. Jeg købte stedet her 1. november 2009, og Peter kom først med på vognen med sin i Ebeltoft sidste år. Jeg var med til receptionen deroppe på Toldboden, som det hedder. Fantastisk sted med udsigten, gårdhaven og det hele. Det er et godt sted, han har fundet der. Det er jo noget anderledes og større end mit. Der er både pool, billard og spilleautomater, hvor det her er mindre forhold," siger Silkeborg-angriber Henrik "Tømrer" Pedersen i et interview med Tipsbladet på sit sted Målet i Silkeborg centrum.

- Vi har da snakket sammen og udvekslet erfaringer. Han har spurgt om råd her, og jeg har spurgt om råd der. Det er jo det gode ved det, at man kan bruge hinanden på den måde. Jeg har ikke skræmt ham væk, men klart anbefalet ham det, siger Henrik "Tømrer" Pedersen.

- Vi er i øvrigt venskabsbodegaer med dem på Toldboden. Han havde jo en hel busfuld stamkunder med herind, da vi mødte Midtjylland og vandt 4-1 her for nylig inden landsholdspausen. Jeg tror, de var 15-20 stykker, som sad her og fik lidt øl inden kampen, inden de kørte på stadion og så kampen og så kørte hjem igen. Planen er så, at vi stamkunder herfra tager over og spiser på en kro ovre i Ebeltoft til foråret, og så tager ned til Peter og ser noget fodbold.

Læs mere: Henrik "Tømrer" Pedersen ser frem mod at stoppe som fodboldspiller næste sommer og i stedet stå bag baren på Målet. Silkeborg-angriberen fortæller også om sin karriere, om at tvivle på sig selv og om bogstavelig talt blive smidt i fryseren af Sam Allardyce. Det står i Tipsbladet, som er på gaden nu.

Superliga

Mere Superliga

Fokus