1. division

Bump på vejen: Agger driller topholdet

Vejle måtte nøjes med uafgjort ude mod HB Køge, men fører stadig 1. division og har kurs mod Superligaen.

Vejle Boldklub har kurs mod oprykning til Superligaen, men fredag aften røg traditionsklubben ind i et lille bump på vejen mod den bedste række.

Udekampen mod HB Køge, der har Daniel Agger som træner, endte således uden scoringer.

Vejle fører 1. division med 41 point for 19 kampe foran Hvidovre, der inden lørdagens udekamp mod Hillerød har 36 point for 18 kampe.

Nummer tre, Næstved, der befinder sig på den forkerte side af oprykningsstregen, har 32 point før lørdagens udekamp mod Vendsyssel.

Fredagens kamp i Køge var meget jævnbyrdig, og på den baggrund var det fair med en pointdeling.

Fremad Amager hentede samtidig en hjemmesejr på 2-1 over Hobro. Mads Gernsøe scorede sejrsmålet i dommerens tillægstid.

Med sejren rykker Fremad Amager forbi netop Hobro. På niende- og tiendepladsen har de henholdsvis 20 og 19 point.

I fredagens sidste kamp vandt Sønderjyske med hele 4-0 hjemme over FC Fredericia.

Allerede i kampens første minut scorede Peter Christiansen til 1-0, og han scorede efter pausen også til 4-0. Emil Frederiksen tegnede sig for de to øvrige mål.

Med sejren avancerer Sønderjyske til fjerdepladsen med 31 point. Fredericia er næstsidst med 15 point.