Video : Tipsbladet
Superliga

Transfernyt: AGF udlejer Sigurd Haugen

Sigurd Haugen skal spille i Holland i denne sæson.

Sigurd Haugen har ikke været i aktion for AGF i denne sæson - og det kommer han heller ikke.

Den norske angriber er onsdag blevet udlejet til NAC Breda, der trænes af tidligere EfB-træner Peter Hyballa, for hele den indeværende sæson. Det oplyser AGF via sin hjemmeside.

AGF skriver intet om en købsoption, mens Stig Inge Bjørnebye fortælelr, at man stadig har tro på Haugen.

- Det er ingen hemmelighed, at Sigurd Haugen har savnet spilletid og han fortjener at spille og score mål. Det får han nu mulighed for i en god klub i Holland, som spiller på en måde, der passer godt til Sigurds type som angriber.

- Vi tror stadig på Sigurd som angriber og har et langsigtet blik på ham som AGF’er. Han er en angriber, der arbejder hårdt, men nu savner spilletid og mål. Derfor en lejeaftale, hvor Sigurd kan søge spilletid et andet sted, en rigtig god løsning for alle parter og vi ønsker Sigurd alt held og lykke med de nye udfordringer i Holland, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, til agf.dk.

Den 26-årige nordmand kom til AGF sidste sommer fra Aalesunds FK, men han har ikke været nogen stor succes i Smilets By. Nu skal han forsøge at genfinde målformen i NAC Breda, der gør sig i Hollands næstbedste række.