• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Transfernyt: De køber målmand i Superliga-klub

Foto: Getty Images

Lyngby BK-målmanden fortsætter karrieren på Island, da de mangedobbelte mestre har købt ham fri af aftalen med Superliga-oprykkerne.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Tre år i Lyngby BK er slut for målmand Frederik Schram, der fremover skal tørne ud for islandske Valur. Det skriver De Kongeblå på deres hjemmeside.

- Jeg har været super glad for at være i Lyngby, og for at spille for klubben og fansene. Det har været tre gode år med en masse oplevelser, og jeg føler jeg har givet alt både som person og som spiller, siger målmanden i forbindelse med sin afsked.

- Jeg håber det bedste for Lyngby Boldklub, også fremadrettet, og jeg synes klubben er i gode hænder med en dygtig cheftræner, et godt trænerteam og nogle gode målmænd.

Den 27-årige keeper har underskrevet en aftale med Valur for de kommende 2,5 år. Han stopper dermed et år før kontrakten med Lyngby BK udløb.

I Lyngby BK er det blot blevet til ti førsteholdskampe, hvor han i store perioder har ageret reserve bag først Thomas Mikkelsen og sidenhen Frederik Ibsen.

I Valur bliver Frederik Schram holdkammerater med den tidligere Lyngby-spiller Rasmus Christiansen. Også den tidligere AGF-angriber Aron Jóhannsson spiller i klubben.

Efter ti spillerunder indtager klubben fjerdepladsen. Valur har normalt stolte traditioner i islandsk fodbold, hvor de har vundet mesterskabet 23 gange.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.