• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

To-tre danske klubber jagter Løvenkrands

To-tre danske klubber jagter Løvenkrands
Illustration

En lille håndfuld danske klubber viser interesse for Peter Løvenkrands, der stadig efterlyser, at det bliver rigtig konkret.

Af Ole Hoffskov

Peter Løvenkrands er fri på markedet efter sit ophold i Birmingham, og på det seneste er offensivspillerens navn blevet temmelig hedt i Danmark, hvor han godt nok ikke har spillet siden år 2000, men stadig er et stort fodboldnavn.

I sidste uge fastslog Niels Erik Søndergaard fra Esbjergs sportslige ledelse overfor tipsbladet.dk, at Peter Løvenkrands er et navn, man har noteret sig, men det er der også andre klubber, der har.

En lille håndfuld Superliga-klubber bejler således til den 34-årige eks-landsholdsspiller.

- Der er interesse fra to-tre danske klubber, men jeg kan ikke sige noget om, hvilke det er. Der er heller ikke noget konkret lige nu, og jeg vil sige, at det er meget fifty-fifty, om jeg skal til Danmark eller bliver i England. Jeg er også åben for andre steder. Jeg tager det meget stille og roligt, og før der er noget konkret at forholde sig til, kan jeg ikke gøre så meget, siger Peter Løvenkrands til tipsbladet.dk.

Det er et stykke tid siden, at danskeren har spillet en fodboldkamp, men han kan garantere en kommende arbejdsgiver, at han stiller til første træning i fin form.

- Jeg kan nok ikke spille 90 minutter med fuld knald på lige med det samme, men min fysiske form fejler intet. Jeg har trænet med en personlig træner, og når han ikke har været her, har jeg løbetrænet for mig selv, så formmæssigt er jeg, hvor jeg skal være, men jeg mangler selvfølgelig noget kamptræning, fortæller Peter Løvenkrands.

Han ønsker ikke at kommentere specifikt på Esbjerg, men man må formode, at vestjyderne er en af de tre klubber, der viser interesse for Peter Løvenkrands.