Video : Tipsbladet
Superliga

Trods nedslående melding: Superliga-boss opgiver ikke guldfest med fans

Claus Thomsen fra Divisionsforeningen har ikke opgivet håbet om, at de kommende Superliga-mestre kan fejre guldet med sine fans.

Tirsdag kunne Danmarks Idrætsforbund oplyse i en pressemeddelelse, at reglen om, at der i Superligaen må være 500 siddende tilskuere på stadion, udgår, men Divisionsforeningen har ikke opgivet at have fans på lægterne til en guldfest i maj.

Det siger Claus Thomsen fra Divisionsforeningen til Ekstra Bladet.

Læs også:Brøndby-indkøb nærmer sig Superliga-rekord

I fodboldpodcasten Ritiro var Christian Heebøll fra Rigspolitiets smittesport ellers gæst mandag, og han slog fast, at det med “statsgaranti” ikke sker. Ifølge Heebøll vil det først være muligt, når alle i risikogruppen er vaccineret.

Men den melding undrer Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen.

Læs også:Spøgelseskampe vender tilbage: Ingen tilskuere i Superligaen

- Hvis det er baseret på faktuel viden, så bør den viden komme til os med det samme, siger Claus Thomsen tirsdag til Ekstra Bladet og tilføjer, at de ikke har opgivet at have tilskuere på stadion i maj, hvor Superligaen færdigspilles.

Der er hidtil afviklet 13 spillerunder af Superligaen, der genstarter igen den 2. februar efter en vinterferie. Den sidste spillerunde er planlagt til 24. maj, mens Europa Finalen efter planen afvikles ugen efter.  

Aktuelt topper FC Midtjylland Superligaen foran Brøndby IF - de to er á point.

Læs også:Analyse: OB's middelmådighed har intet med Michelsen at gøre

Læs også:AGF tager på træningslejr - til David Nielsens hjemby

Læs også:Sænker prisen: Bliver billigere at se Superliga og landskampe