• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Troels Bech om kort tid i EfB: En god reminder til den gamle cirkushest

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den nu tidligere Esbjerg-træner Troels Bech har været glad for sin tid i Esbjerg.

Af Kenneth Jensen

Han kommer ikke til at fortsætte i Esbjerg fB, Troels Bech. Det har han ved flere lejligheder slået fast, men interessen for fodbolden er der stadig.

EfB er rykket ud af Superligaen, men for Troels Bech var det alligevel rart at mærke fodbolden tæt på igen, efter han har brugt det meste af det seneste års tid på at rejse jorden rundt med sin hustru og den store familie.

Læs også:Forfærdelige FCK: Så mange point har Superliga-klubberne fået i foråret

- Aftalen var klokkeklar. EfB manglede en træner til de sidste kampe, og dels som en ven af huset og som en, der var tilgængelig, kaldte borgerligt ombud eller bare egeninteresse, og det var svært at sige nej. og det var jeg glad for, at jeg gjorde, for det var en rigtig god reminder til den gamle cirkushest om, hvad det også kan dreje sig om på græs, siger Troels Bech i Mediano og slår fast:

- I et og alt drejede det sig om EfB og deres chancer. Det var ikke et eksperimentarium for Troels, men jeg skulle også undervejs mærke det, man nu har mærket, nemlig at fodboldmennesket Troels lever stadig rigtig godt i fodboldmiljøet.

Læs også:35-årige Austin: Alder betyder ikke noget for mig

Den tidligere sportsdirektør i Brøndby fortæller, at han godt kan lade sig overtale af et nyt job i fodbold. Men det kræver, at der er en god og spændende udfordring, ligesom Bech helst vil lade sig overtale af et projekt med en langsigtet plan.

Det er ikke, fordi Troels Bech mangler projekter at gå i gang med - fynboen fortæller, at han er i gang med at skrive tre bøger. En børnebog, en rejsebog og en bog om fodboldledelse.

Læs også:Aktionær revser EfB-ledelse: Der er ikke skyggen af selvforståelse

Læs også:Udrensning hos Superliga-nedrykkere: Otte spillere forlader Esbjerg fB

Læs også:Halsti stopper i EfB: Det har været en ære

Superliga

Mere Superliga

Fokus