Video : Tipsbladet
Superliga

Uheldig Hobro-spiller klar igen: Nu håber jeg bare, at det holder

Mads Hvilsom er tilbage i Hobros trup og håber, at han holder mere end en kamp denne gang.

Efter en længere skadespause er Mads Hvilsom igen en del af kamptruppen i Hobro IK, og han håber, at det bliver i mere end en kamp denne gang. Han er dog også nervøs, erkender han overfor Nordjyske.

Mads Hvilsom vendte i sommer tilbage til Hobro IK, men tiden i den nordjyske klub har hidtil været et skadeshelvede. Han blev skadet i sæsonens første kamp, og da han gjorde comeback, fik han et alvorligt tilbagefald.

Læs også:Optakt: Hobro IK - Esbjerg fB

Angriberen var allerede meldt klar i starten af maj, men efterfølgende fik han et nyt tilbagefald. Nu går det dog godt, og han er klar til at spille – forhåbentlig mere end en kamp denne gang.

- Jeg fik et nyt tilbagefald, så jeg måtte ind på hospitalet og få endnu en sprøjte, og efter det er det så begyndt at gå fremad igen. Nu håber jeg bare, at det holder, men når man har været skadet i næsten et år, går man selvfølgelig og er lidt nervøs for, at det skal gå galt igen, men den tanke bliver jeg nødt til at slippe, siger Mads Hvilsom til Nordjyske.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Kan FC København åbne mesterskabskampen?

Søndagens kamp mod Esbjerg fB, hvor Mads Hvilsom kan gøre comeback, kan blive særdeles afgørende. Vinder Hobro den kamp, vil Esbjerg fB nemlig rykke ned, og dermed kan Hobro IK selv afgøre deres skæbne i playoff-kampe mod nummer tre fra den anden nedrykningspulje.

Der er kampstart søndag klokken 16.00. 

Læs også:Esbjerg-boss om mulig nedrykning: Så må vi geare ned

Læs også:Esbjerg har ryggen mod muren i Superligaen: Der er sket større mirakler

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud